2777
2789
عنوان

کیا سر کلاژ شدن؟

276 بازدید | 13 پست

من بچه اولم مشکلی نداشتم

بچه دومم تو نیمه دوم بارداریم تو پنج و نیم ماهگی سقط شد واقعا هم افتادم زمین محکم.دیگه دوباره الان باردارم

دیروز رفتم پیش دکترم گفت بشه سه ماهت باید سر کلاژ بشی.من میترسم سرکلاژ استراحت مطلق و اینها بخواد.یا اینکه همه اش تو خونه باشم.بنطرتون سرکلاژ بشم خوبه یا همان استراحت مطلق.

خدایا شکرت بابت همه چی

منم احتمالا سرکلاژ شم

دکترم ک میگف خیال ادم راحت میشه و فقط ماه های اخر نیاز ب استراحت زیاد داره

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سرکااژ شدم اولش یکم استراحت کردم بعدش همش بیرون بودم چون خیالم راحت تر بود اصلا استرس نداشتم ولی احتیاط میکردم همه جوره خیلی خوبه 

خدایا خودت مواظب پسرم باش 

یه عمل خیلی راحت که بیهوش میشی اصلا هم دردی نداره برا بخیه کشیدن هم اخر ماهت اصلا درد نداره اماااا ادم خییییالش راحته حتما انجام بده 

خدایا خودت مواظب پسرم باش 
رانندگی نمیدونم ولی از بعدش من که اصلا تو خونه نمی نشستم هر روز بیرون بودم واصلا هم استرس زایملن زود ...

خوشبحالت عزیزم.احتمالا ماه های بعد طول سرویسکت بالا رفته‌واسه بعدی هم سرکلاژ میکنی؟

خدایا شکرت بابت همه چی

خیلی سخته .از همین الان کلی استرس من رو گرفته.احه من بجه اولم سرکلاژ نشدم.خودم‌میگم بخاطد افتادنم اونحوری شدم شاید.تازه رفتم مسافرت ام

خدایا شکرت بابت همه چی