2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاگردم ميخورد   سالها قبل ي دوست پسر داشتم جوشهاي دملي ميزد!!اونم خورد 

جفتشون عالي خوب شدن،،

روي انزيمهاي كبد اثر بد داره

براي باردارشدن هم ممكنه مشكلات ايجاد كنه،،ولي اثبات شده نيس

ولي روي جوش اثرش محشره

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

وای من استفاده کردم داغون شدم خیلی مثل معتادا که استخون درد میگیرن شبا نمیتونستم بخوابم یکی از عوارضش درد مفاصل و پوکی استخوانه حداقل تا ۲ سال بارداری ممنوع.همه جای بدنت ترک میگیره مخصوصا لبها.کبدو از کار میندازه .دوره هاشم ۶ ماهس .باید پشت سر هم استفاده بشه .من دکترم المانی بود میومد ایران بهم عوارضشو گف البته من ۷ تا ۸ سال پیش استفاده کردم.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

خودم استفاده کردم موقت خوب میشه اما برمیگرده عوارضش زیاده یکیش مثلا تبخال های وحشتناک اولشه بعدشم پوستم دورنگ شد دکترمم گفت تادوسال باردار نشو اصلا اشتباهه بخدا منکه کاملا ناراضی ام 

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
دكترا ميگن تا يكسال باردار نشين....دوسال و چها سالو هيچكدومشون نگفتن.

چرا بمن گفت چهارسال فوق تخصص هم بود

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

اگه میخوای راکوتان بخوری حتما حتما دوره درمانشو کامل کن. من چندماه خوردم قطعش کردم جوشام به طرز وحشتناکی برگشت و جای جوشام چال شد ولی دوستم دوره درمانشو کامل کرد جوشاش برنگشت

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103