2821
2789
عنوان

کمپوت شلیل !

5177 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. 

یه سوال دارم. 

من از یکی دوماه پیش شروع کردم به کمپوت درست کردن چدن دخترم و همسرم خیلی دوست دارن. همیشه چندتا شیشه ی بزرگ کمپوت تو یخچال هست و دم عصر و شب و...میخورن حال میکنن. از تنقلات بی خود خیلی بهتره که .

حالا من با انواع میوه ها توی این مدت کمپوت درست کردم. سیب و البالو و گیلاس و زرد الو .

امروز میخوام با شلیل درست کنم. هسته اش رو دربیارم ؟! چون اگه دربیارم ، شکل توی آب شل و ول میشه و وا میره . اگرم دربیارم گفتم یه وقت هسته اش سمی نباشه؟ موقع پخت وارد شهد نمیشه ؟

شماها میدونین؟ 😢

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دو روز پیش درست کردم 

هسته ها رو در اوردم و خلال کردم شلیل ها رو 

تو یه شیشه دو قاشق شکر ریختم و اب و شلیل

البته شکرا که تو اب حل کردم ریختم تو شیشه که شلیلا بود سرش رو بستم و شیشه رو تو یه قابلمه پر از اب گذاشتم حدود یه ساعت 

خیلی طعمش خوب شد 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

واااای دلم خواست کمپوت شلییییل

والااینجامبوه تابستانه اینقدرگرونه بزورمیتونیم چن روزی ی باربگیریم لابد شماشمالی هستین ک کمپوتشو درست میکنین اخ شمال میوه تابستانه هم زیاده وهم توخونه هامعمولا درختشو دارن درست میگم؟؟؟

واااای دلم خواست کمپوت شلییییل والااینجامبوه تابستانه اینقدرگرونه بزورمیتونیم چن روزی ی باربگیریم ل ...

آره گلم. من شمالی هستم. درسته حرفتون توی خونه هامون درختش رو داریم معمولا.اما ساکن گیلان نیستم. مشهد زندگی میکنم. ولی شلیل اصلا تو مشهد گرون نیستا!!! من خریدم کیلویی ۵ تومن !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
باید دربیاری دیگه مث زردالو و هلو 

خوب زردالو رو درآوردم، خود میوه ش شل و ول شد. خوشگل نشد 

من دو روز پیش درست کردم  هسته ها رو در اوردم و خلال کردم شلیل ها رو  تو یه شیشه دو قاشق ...

آره خیلی خوب میشه . البته من به جای شکر ، نبات میریزم عالی میشه 

میشه دستور کمپوت رو بگی

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

سلام سفالینه جان من مادرشوهرم کمپوتاش خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم توی کمپوت زردالو و سیب یا حتی شلیل یکم زعفرون و یکم گلاب بزنی خیلی خوب میشه.

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
سلام سفالینه جان من مادرشوهرم کمپوتاش خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم توی کمپوت زردالو و سیب یا حتی ش ...

سلام مهربون. 

ممنون گلم‌ آره اتفاقا زعفران رو امتحان کردم عالی میشه . زعفران رو  لامصب به سنگ هم بزنی خوشمزه میشه والا 😁😁😁 من یه کم هل هم می زنم  ولی گلاب تا حالا نزدم . ممنون عزیزم

میشه دستور کمپوت رو بگی

من میوه رو میشورم . توی دیگ آب و نبات ( من نبات میریزم به جای شکر )به نسبت یک به ۳ میریزم. یعنی یک نبات ، سه آب. وقتی جوش اومد و نباتا حل شد ، میوه رو میریزم و با شعله ی ملایم پخته میشه .

زعفران و هل هم آخرش تو آبش میزنم 

سلام مهربون.  ممنون گلم‌ آره اتفاقا زعفران رو امتحان کردم عالی میشه . زعفران رو  لامصب به ...

نوش نوش 😍😍 

اره هل هم عالی میشه اتفاقأ

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...