2777
2789
عنوان

سن دقیق جنین

4272 بازدید | 38 پست

خانوما من هربار میرم سونو سن جنین رو بزرگتر میزنن هر دفه ۴-۵روز دفه اول تاریخ زایمان شد ۵دی

دفه دوم زدن۱دی دفه سوم زدن ۲۶آذر 

میترسم با این کارشون بچه رونارس دنیا بیارن الان هفته ۱۶هستم واقعا نمیدونم چیکارکنم

کسی میدونه این سنا برحسب چیه؟؟؟

واسه منم همینجوریه 

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برحسب قد و وزن جنین‌‌. رشد جنین شما خوبه که اینجوری میشه. ولی من پرسیدم گفتن طبق اولین روز آخرین پریود زایمان میکنن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
میگن،هرچی جنین رشد بهتری داشته باشه تاریخ زایمان رو سونو زودتر نشون میده،ولی دکترم میگفت،تاریخ دقیق ...

خدا کنه همین باشه میترسم تشخیص اشتباه شه ونارس متولد شه

به خدا اینا یه جور محاسبه میکنن که خودمم موندم وهمش میگم ای خدا من چطو فروردین پریود بودم وسن جنین م ...

منم اذر پریود شدم ولی سن جنین واسه ابانه😬

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
بچه اولته؟ من چون دومه و سزارینی هستم ب خودی خود حداقل یک هفته تا ده روز هم زودتر از تاریخم سزارین ...

نه دومه البته شاید لیدی میل استفاده میکردم رشدش بیشتر بوده

منم میتونم استفاده کنم؟؟لیدی میلو؟؟ دکتر نگفته بهم ولی اینجا شنیدم خوبه

منم با شخیص دکتر استفاده نکردم روشو بخونی تمام ویتامینها وپروتیینها ومواد معدنی  وکلسیم رو داره مثلا اگه یه روز گوشت ومیوه نخوری این شیر جایگزینش میشه