خانوما دعا جهت بخت گشایی ندارین؟ خسته شدم از تنهایی با این اوضاع بد جامعه، تورو خدا اگه دعایی دارید که باهاش نتیجه گرفتن بگید، همه ی دوستام ازدواج کردن و فقط من موندم همه ی فامیلم همش تیکه مینوازند خب تو اینقدر درس میخونی ازدواج نمیخوای بکنی
خیلی از اطرافیان من هستن که همسن من یا ازمن بزرگترن اما چون با پسری در ارتباط هستن احساس نیاز به ازدواج نمیکنن، طرف میگه کار دارم پولم دارم دوس پسرمم دارم برای چی ازدواج کنم، اما من و ادمای امثال من که سمت اینجور چیزها نرفتن واقعا فک کنم الان همچین نیازی داشته باشه
استارتر ببخشید تو تاپیکت می پرسم.میشه توضیح بدین راجع به این نذر .یکی برای من این نذرو کرده بود که ب ...
برا مراسم شیرخوار هم هرچنتا لباس سبز و اب معدنی ک نذر کردین بخر ببر مراسم شیرخوار حضرت علی اصغر اولین جمعه ماه محرم میشه مراسما ببر بده ب بچه های کوچیک اگه تعداد نگفتن ۵تا یا بسته ب وسعتون ۱۴ تا یا حتی یکی بخر ببر ب بچه های کوچیک ب اونا ک ازت خواستن هم بچه باهاشون نبود هم میشه بدی نذر کنن
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی