2777
2789
عنوان

بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 26 پست

دعای امام جواد برا ازدواج بخون تو گوگل سرچ کن بیاد و نذر لباس سبز و اب معدنی برا بچه ها تو مراسم شیرخوار گان حضرت علی اصغر تو محرم ک حتما مستجابه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی از اطرافیان من هستن که همسن من یا ازمن بزرگترن اما چون با پسری در ارتباط هستن احساس نیاز به ازدواج نمیکنن، طرف میگه کار دارم پولم دارم دوس پسرمم دارم برای چی ازدواج کنم، اما من و ادمای امثال من که سمت اینجور چیزها نرفتن واقعا فک کنم الان همچین نیازی داشته باشه

عزیزم کلا این اسم روش هست شما سرچ کن تو گوگل با این عنوان مطالب زیادی میاد

خب باشه، مگه هر چی هر جا نوشته شده درسته؟

اینم در نظر بگیر که چیزی رو به زور از خدا نخواه

براتون مهم نبودیم، شما هم واسه کائنات مهم نیستین! 
دعای امام جواد برا ازدواج بخون تو گوگل سرچ کن بیاد و نذر لباس سبز و اب معدنی برا بچه ها تو مراسم شیر ...

استارتر ببخشید تو تاپیکت می پرسم.میشه توضیح بدین راجع به این نذر .یکی برای من این نذرو کرده بود که براورده شد نمیدونم چطوری باید ادا کنم

استارتر ببخشید تو تاپیکت می پرسم.میشه توضیح بدین راجع به این نذر .یکی برای من این نذرو کرده بود که ب ...

این نذر نیس باید انجام داد تو گوگل سرچ کنین هس دعای امام جواد برای ازدواج  یه دعا میاد که نوشته تاچنروز و چه مدت باید خوند برا ازدواج هس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

استارتر ببخشید تو تاپیکت می پرسم.میشه توضیح بدین راجع به این نذر .یکی برای من این نذرو کرده بود که ب ...

برا مراسم شیرخوار هم هرچنتا لباس سبز و اب معدنی ک نذر کردین بخر ببر مراسم شیرخوار حضرت علی اصغر اولین جمعه ماه محرم میشه مراسما ببر بده ب بچه های کوچیک اگه تعداد نگفتن ۵تا یا بسته ب وسعتون ۱۴ تا یا حتی یکی بخر ببر ب بچه های کوچیک ب اونا ک ازت خواستن هم بچه باهاشون نبود هم میشه بدی نذر کنن