من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
زندگی بافتن یک قالیست 💗نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی 💗نقشه را اوست که تعیین کرده 💗تو در این بین فقط میبافی 💗نقشه را خوب ببین💗نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند💗
آخه میدونی چیه حس بدی ممکنه به اون دختروخانوادش ایجادکنه
حقیقتا جای بچه جلسه اول نیست
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
تو رو خدا انقد کلمات ابتدایی رو اشتباه ننویسین. خیلی پیش میاد توهم میزنم. کم کم چشم ها عادت میکنه میشیم یه ملت که نمیتونه زبونش رو بدون غلط بنویسه. خواستگاری درسته
آخه میدونی چیه حس بدی ممکنه به اون دختروخانوادش ایجادکنه حقیقتا جای بچه جلسه اول نیست
دیروز با ابجی سر ای موضوع بحثمون شد،من میگفتم شاید اونجا حرفایی زده شه ک تو روحیهه بچه اثر بزاره،خواهر من ناراحت میشد ،ک بزار واقعیتو روز اول ببینن،میگم اخ مگر ما واقعیت رو قایم میکنیم،نظر من فقط اینه ک جلسه اول بده واگرنه داداشم کل شرایط رو ب حانوم گفتن،ایشونم فعلا قبول کردن