2777
2789
عنوان

خاستگاری

507 بازدید | 28 پست

با ی پسر 10ساله ک پیش داداشم میمونه،

امروز قراره بریم خواستگاری واس ی خانوم مجرد ،مخاسم ببینم اگر تو مراسم خواستگاری داداشم پسرشو ببره ،بده؟؟؟البته امروز فقط محض اشنایی بیشتر میریم (مرحله اوله خواستگاری)

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم جلسه اول نبرین بهتره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

جلسه اول خودشون باید همو ببینن. چرا خواستگاری؟

قبلا حرف نزدن با هم؟

زندگی بافتن یک قالیست 💗نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی 💗نقشه را اوست که تعیین کرده 💗تو در این بین فقط میبافی 💗نقشه را خوب ببین💗نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند💗
جلسه اول خودشون باید همو ببینن. چرا خواستگاری؟ قبلا حرف نزدن با هم؟

حرفو بیرون زدن، مامان دختره گفته بیان از نزدیک آشنا شیم

منم همینو میگم،اما ابجی میگه ببریمش

آخه میدونی چیه حس بدی ممکنه به اون دختروخانوادش ایجادکنه

حقیقتا جای بچه جلسه اول نیست

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
آخه میدونی چیه حس بدی ممکنه به اون دختروخانوادش ایجادکنه حقیقتا جای بچه جلسه اول نیست

دیروز با ابجی سر ای موضوع بحثمون شد،من میگفتم شاید اونجا حرفایی زده شه ک تو روحیهه بچه اثر بزاره،خواهر من ناراحت میشد ،ک بزار واقعیتو روز اول ببینن،میگم اخ مگر ما واقعیت رو قایم میکنیم،نظر من فقط اینه ک جلسه اول بده واگرنه داداشم کل شرایط رو ب حانوم گفتن،ایشونم فعلا قبول کردن