2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب وقتی مال قبل از دوستی با شما بوده بحثی نیست که البته من بودم درجا میگفتم عزیزم منم با خیلیا دوست ...

نه جمله اخرتو اگه بگه یه دردسر جدید شروع میشه مردا همینجوری شکاکن چ برسه آتو بدی دستشون

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
اخه  رابطه جنسی بوده.از چشمم افتاد

یعنی فکر میکردی تا قبل شما با کسی اصلا رابطه نداشته؟

بازم از نظر من مهم نیست

ادم تا وقتی به کسی تعهدی نداره اصلا مهم نیست با بقیه رابطه هم داشته باشه یا نداشته باشه

مهم اینه از وقتی با شما بوده و از اون مهمتر از وقتی به شما متعهد شده و نامزد شدید با کسی نباشه

چی بگم  والا تو فامیل همه میدونن

ببین کلن خودتو ریلکس جلوه بده جلوش 

این شوهرت فک میکنه درموردش باهات حرف بزنه نقطه صعفتو قلقلک داده و موقع عصبانیت با اینکا میخواد حرصشو خالی کنه توهم اصلن کم نیار

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
تو فامیلشون با ی زنه رابطه داشته.حرف اون زنه شد دعوا کردیم گفت خوب کاری کردم 

خب حتما خیلی سرزنش کردی فشار روش اومده این حرفو زده 

عزیزم مهم اینه که الان تو خانومشی اگه ازون برا ازدواج خوشش میومد که نمیومد سمت تو 

حساسیتتو کم کن کم کم سخت هست ولی شدنیه چون واقعا گذشته ای که گذشته و هیچ کاری از دستش برنمیاد برا جبرانش سرزنش کردنش و به روش اوردن جز دعوا چیزی نداره

یعنی فکر میکردی تا قبل شما با کسی اصلا رابطه نداشته؟ بازم از نظر من مهم نیست ادم تا وقتی به کسی تع ...

تو دوستی هم خیانت کرده رابطه جنسی داشته خودش گفته با زبون خودش گفته عذا وجدان گرفتم

منم سال اول ازدواحمون یه بار با شوهرم دعوام شد گقتم قبل از تو با پنجاه نفر دوست بودم حالا هر غلطی میخوای بکن بعدم از اتاق اومدم بسرون دیدم برادر شوهرم و مادر شوهرم توی سالن همه حرفهامو شنیده بودند

خدایا شکرت... به خاطر وجود دخترم و همه عزیزام ازت سپاسگزارم