2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
قیمتش چنده عزیزم 

من حدود سه ماه پیش خریدم فکر کنم 24 دقیق یادم نیست ولی خیلی با برکته 

حتی بعد اصلاحم بزن بعد ژل یا موس التیام بخش بزن 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
من حدود سه ماه پیش خریدم فکر کنم 24 دقیق یادم نیست ولی خیلی با برکته  حتی بعد اصلاحم بزن بعد ژ ...

مرسی عزیزم از لطف و توضیحت

بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...
2804
ژل بعد از اصلاح سینره ی هفته بزن جوش نمیزنی

یعنی از بعد اصلاحتون تا یه هفته هرروز میزنین ؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
من جديدا زينك اكسايد ميزنم 

سلام شما از زینک.اکساید نتیجه گرفتین ؟؟؟و اینک فقط بعد اصلاح میزنید یا چن روز تکرار میکنید؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

سلام . بچه ها من قبلاصورتم خیلی جوش سر سفید  میزد بعد از اصلاح ولی با این روش دیگه جوش نمی‌زنم 

اول صورتمو با صابون انتی باکتریال میشورم 3 بار . بعدش ی  ذرع  الکل روی پنبه میزنم میکشم صورتم . بعد محلول اریترومایسین 4 درصد با پنبه میزنم صورتم . بعدش بندی ک میخوام باهاش اصلاح کنمو الکل میزنم . بعدش صورتمو بند میندازم بعد از بند انداختن دوباره 3 بار با صابون صورتمو میشورم بعد دوباره الکل میزنم ب پوستم و محلول اریترومایسین میزنم بعد میزارم خشک شه . تا 24 ساعت هر 8 ساعت محلول اریترومایسین ب پوستم میزنم . اینجوری هیچ جوشی نمیزنم  بعد 24 ساعت هم ماسک و ابرسان بزنین صورتتون ک خشک نشه پوستتون

2805