2777
2789
عنوان

درد زایمان عایا؟!

126 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من فردا میرم تو ۴۰هفته از غروبه یه دردی تو کمرمه و شکمم نفخ داره بنظرتون درد زایمانه از یه هفته قبل هم درد داشتم

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل گاو زبون و شربت غلیظ زعفرون بخور

اگه دردات باشه شدید تر میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دیگه منتظر چی هستین،چهل هفته تمومه،اگه طبیعی هم نشه خب برین سزارین کنین

رفتم گفتن تا دوشنبه هفته بعد زایمان نکردی بعد بستری میکنیم 

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم
باید زمان بگیری ببینی فاصله دردا کم میشه یا شدتش بیشتر میشه اگه بشه زایمانه

درد ها منظمه ویکمی بیشتر شده