2777
2789
عنوان

سلام

130 بازدید | 15 پست

سلام دوستان . دکتر خوب برای پادرد و کمر درد میخوام . ممنون میشم معرفی کنید. 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

فوق تخصص ارتوپدی برو

درد مفاصل بخاطر کمبود ویتامین دی هم ممکنه باشه

و اضافه وزن 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوق تخصص ارتوپدی برو درد مفاصل بخاطر کمبود ویتامین دی هم ممکنه باشه و اضافه وزن 

فوق تخصص ارتوپد میخوام . نمیدونم کدوم دکتر بهتره

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
پس هیچی

آخی😐 دکتر خوب میخواستی بهم معرفی کنی😔

پس هیچی

صلوات فرستادم . امیدوارم اوضاع کار و بار همسرت خیلی خوب بشه💟

فوق تخصص ارتوپد میخوام . نمیدونم کدوم دکتر بهتره

فوق تخصصای ارتوپد هر کدوم رو یه قسمت تخصص دارن. برو پیش کسی که روی کمر یا زانو بیشتر مهارت داره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
صلوات فرستادم . امیدوارم اوضاع کار و بار همسرت خیلی خوب بشه💟

لطف کردی عزیزم😚😔

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
آخی😐 دکتر خوب میخواستی بهم معرفی کنی😔

اره یکی هست مامانم میره پیشش عالیه . اما خب من تهران نیستم‌

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اره یکی هست مامانم میره پیشش عالیه . اما خب من تهران نیستم‌

منم برای مامانم میخوام . کاش دکتری که میگی اینجا هم مطب داشت

بهتره اینجا دکتر نپرسی، زنگ بزنی از خود پزشکا یا افرادی که میشناسی بپرسی

بمن اینجا پارسال یه دکتر معرفی کردن مثلا معروف هم بود دو هفته تو نوبت بودم رفتم مطبش شلوغ بود! یک ساعت هم دیرتر از تایم انتظار نوبتم شد رفتم تو 1 نگاه کرد یه چیز الکی نوشت به حرفامم توجهی نکرد الکی وقت و هزینه م صرف شد.

از آدم معتبر سوال کن.

منم برای مامانم میخوام . کاش دکتری که میگی اینجا هم مطب داشت

نه فکرنمیکنم اونجا داشته باشه . ازراه های دورخیلی میان پیشش اینجامعروفه . انشاالله بهتربشن