2777
2789
عنوان

گربه

459 بازدید | 29 پست

بچه ها پاي بچه داداشمو گربه گاز گرف 😭ولي خون نيومد خراش داده گربه انگار مريض بود بعد پاشو با صابون شستيم بتادين زديم روش حالا بايد چيكار كنيم من ميترسم كزاز بگيره

ببرین دکتر سرییییع!  واکسن هاری میخواد ن کزاز

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاري برا سگ نيس؟

برا گربه هم هست... یا هر حیوون وحشی و خیابونی حتی خرگوش مریض

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
مگه سگ گازش گرفته😨

حتی واسه خرگوش وحشی هم دیدم هاری میزنن، چه برسه گربه

اخه این گربهای خیابونی ک وحشی نیستن بیچارها☹️

پس چرا گاز گرفته🤪  حتی سگ ها هم 90درصدشون هاری ندارن، احتماله دیگه ضرر نداره

پس چرا گاز گرفته🤪  حتی سگ ها هم 90درصدشون هاری ندارن، احتماله دیگه ضرر نداره

اذیتش کنن دفاع میکنه دیگه از خودش، بله دیگه احتماله

من زیاد حیوون نگه میدارم برای اون پرسیدم😁

اذیتش کنن دفاع میکنه دیگه از خودش، بله دیگه احتماله من زیاد حیوون نگه میدارم برای اون پرسیدم😁

خونه منم باغ وحشه😂

دوتا آکواریوم، مرغ عشق، عروس هلندی، حوض تو حیاط ماهی قرمز داره، پیشی هم دارم🤪😂

@گربه_بوره  

هر جوریم باشم حرفو میزنن .البته خوبیو نمیدونم دقیقا کجا دیدن تو دو تا تاپیک خنده و سرگرمی . اگه بخوام بهشون فحش بدم یا بد برخورد کنم نشون دادم در خمون حد شخصیتم پایینه .این ادما هررر جوریم باشی یه عیبی توی وجودت پیدا میکنن .

حالا من خوب یا بد واقعا به من مربوطه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))