2777
2789
عنوان

مادر بی احساس

6998 بازدید | 65 پست

بچه ها محبت مادری که میگن خوبه واقعا چه حسی داره؟ من و خواهرام که هیچوقت حسش نکردیم

حتی یادم نمیاد فقط یک بار مارو بوسیده باشه یا بغلمون کرده باشه انقدر باهاش احساس غریبی دارم که نمیتونم هیچ حرفی بهش بزنم هرقدر هم سعی میکنم باهاش حرف بزنم ولی جز سرزنش و بازگو کردنش  واسه آشنا و فامیل هیچی نداره.جالب اینجاست نه خاله ن دایی ن عمه نه عمو هیچ کدومشون به درد نمیخورن مگر اینکه کارشون پیشت گیر باشه.مامانم که فقط مارو تحقیر کرد پیش هرکسی

هر وقت مشکل داشتم تو تنهایی خودم گریه کردم واقعا حسرت اینو دارم یه بار بغلش کنم😔

البته از نظر مالی تامینم میکنه ولی...

به نام پدر، پسر، روح القدس💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست به دلم نزار عزیزم منم دقیقا مثل توام باورت میشه محبت مادرشوهرم از مامانم بیشتره

من که هنوز مجردم ولی امروز با خواهرم صحبت مبکردم میگفت خیلی خجالت مبکشه از شوهرش وخانواده اش بابت این موضوع

مادرمن اینجوری نیست دوسمون داره ب حرفامون گوش میکنه راهنمایی میکنه دلش تنگ میشه واسمون ولی واسه من انگار ی جوریه مریض میشم مهم نیست واسش سز کرده بودم یه هفته بیشتر نموند چون داداشم و بابام تنها بودن رفت خونه خودش که خییلی دوره..یامثلا این تابستون میخوام لوزه هامو عمل کنم میگم بیا یه هفته پسرنو نگهدار بهونه میاره ناراحت نیستم شاید گرفتاره  و من نمیدونم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
من که هنوز مجردم ولی امروز با خواهرم صحبت مبکردم میگفت خیلی خجالت مبکشه از شوهرش وخانواده اش بابت ای ...

اره بخدا شوهرم همش بهم میگه مطمعنی این مامان واقعیته؟ اولش انکار میکردم میگفتم مامانم توقلبش منو دوس داره ولی الان بعد۵سال میگم اره از مامان شانس نیاوردم

مادر و خواهرا و فامیل منم همینجورین عزیزم دیگه عادت کردم.. اما همسرم خیلی بامحبته منم محبت کردنو از ...

مگه میشه عادت کرد من واقعا احساس تنهایی میکنم وقتی میبینم دوستام اینقدر رابطه صمیمی دارن با مامان هاشون

وقتی هم باهاش صحبت میکنیم ک اینجوری نباش گارد میگیره