2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

205 بازدید | 21 پست

دوستان سلام

دارم میترکم تو رو خدا بگین چیکار کنم

من بیشتر از یک ساله که واسه یچه دار شدن اقدام کردم ولی خب نشده خودم همه کاری کردم تنبلی تخمدان دارم ولی الان خوبم

ماه پیشم عکس رنگی گرفتم که هیچ مشکلی نداشتم

شوهرمم اسپرمش ضعیفه چند ماه داره دارو میخوره فعلا که نشده

من دختر بزرگم و به خاطر یه سری مشکلات که بین من و شوهرم پیش اومد که البته منم بی تقصیر نبودم شوهرم بهم گفته اگه بچه ما نوه بزرگ نشه هیچوقت منو نمیبخشه

حالا خواهر کوچکم حامله شده

هنوز نتونستم به شوهرم بگم

حتی خودمم نتونستم از این خبر خوشحال بشم چون دلم میخواست من اول بچه دار میشدم

حالا چیکار کنم؟!!

چند روزه دارم خودمو میخورم

حالم خیلی بده چیکار کنم؟

خدايا شکرت

حالا شما خودت یه چیزی

شوهرت چرا انقدر براش مهمه

حالا نوه اول نشه .حتما قسمت نبوده دیگه.چه حرفا

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

وا 

چه شوهر خاله زنکی

باز اگه نوه ارشد تو خاتواده خودش بود یه چیزی

قشنگ بهش اعلام کن و حرفم‌ زد ضایعش کن

پررو

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوه بزرگ و کوچک توخانواده سلطنتی و امپراطوری شاید معنی خاص داشته باشه ولی توی بقیه هیچ معنی خاصی نداره و جایگاه ویژه ای نیست 

شمام مسئول بارداری دیگران نیستی بزرگ شدیم دیگه این بچه بازیا چیه !!!!خیلی عادی خبر رو بده و به خاطر خواهرتم خوشحال باش 

انشالله خودتم زود مادر میشی

حال متکلم از کلامش پیداست

حق داری خودت ناراحت باشی

انشاالله شوهرت درمان شروع کرده تو هم‌داری خوب میشی برین میکرو کنین باردار شی سریع

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

سلام خواهر گرامی 

شما و همسرتون در حال حاضر تحت درمان هستید 

انشاله هر دوی شما سلامتی کامل را بدست آورید و خونتون روشن بشه 

ی سوال من نوه اولم چه تاجی برسر دیگران گذاشتم 

چرا نوه ی اول بودن برای همسرتون مهم هستش 

به همسرت اگر ایراد میگیره و جرات نداری بارداری خواهرت رو بگی بگو و منتظر عکس العملش باش

بهش بگو بره به باجناقش بگه چرا ببخشیدا رابطه داشتن و زودتر از شما بچه اوردن

وای مخ ادم سوت میکشه یاد دوران ما قبل تاریخ میفتم میام اینجااااااااااااااا