2777
2789
عنوان

خسته شدم

128 بازدید | 6 پست

خسته شدم نزدیک 7ماهه با ی نفر هستم دوسش دارم ولی خسته شدم ازش نمیکشم دیگه 

دختر خالش خودکشی کرده ی دختر 3ساله و ی پسر 15ساله داره یکسره بیمارستانه تا پنج صبح میاد خونه میخواهی دوباره می ره بچه های دختر خالهه رو نگه داره ی زنگ نمیزنه بگه حالت خوبه چنبر امروز اس داده میدونم ناراحتی چیکار کنم مامانم رو اوردم

خدایا مرسی م یکیو دارم بودنش بهم ارامش میده❤️😍💖❣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد مشکلات داره بیچاره😔

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
درکش کن عزیزم 

یکسره ب مادر خواهرش میرسه چن وقت پیشت حالم بد بود بیرون بودم دعوا شد بترسم ضربان قلبم می ره بالا دستام سر میشه بهش زنگ زدم گفتم بیا حالم بده گف الان میام ساعت 2شب پیم داد گف کجایی بیام😖

بخدا میخواستم بگم ایشالا دختر خالت بمیره راحت شم ازین که یسره بااالاسرشی انگار شوهرشی بازم فک کردم بگم دعوا راه میفته فحشم میده