بانوووووخانوم مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 عنوان با تهوع چ کنم | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست چیکارکنم دو روزه شروع شده تهوعم خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن 1397/04/17 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلگونم عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 اي جان نگران نباش هوكاريم كني باز تهوع هست ببين بادوم شور بزار بالا سرت صبح كه بيدار شدي بادون بخور ... آره درسته.مخصوصا ابگوشت..هم مقویه..هم عالی😋 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 نه..چای زنجبیل میتونی بخوری.. یا پودرشو تو غذا بریز.. یا بسکوییت زنجبیلی بخور.. مشکلی نداره. میگ ... نوش جونت گلم اتفاقا شوهرم سیرابی میفروشن ولی نمیدونستم واسه تهوع خوبه خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
نیلگونم عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 ادامس بزار دهنت وای گل گفتی..ادامس خوبه..نعنایی..آها چای نعناع هم خوبه..یا نعناع تازه بجو. سیب زمینی اابپز هم خوبه... 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 و اينكه در اخر باز دكترت قرص ويتامين ب٦ ميده اون خيلي خوبه با دميترون تو چاييت پود ... حتما اینکارو میکنم خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
نیلگونم عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 نوش جونت گلم اتفاقا شوهرم سیرابی میفروشن ولی نمیدونستم واسه تهوع خوبه منم نمیدونستم..ولی ماما بهم گفت، میگن کمک میکنه..من سیرابی خیلی دوس دارم..بوووش😂 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 تهوعم جوریه پشت سر هم وای یه لحظه قطع نمیشه خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
نیلگونم عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 من بعد حالا ، حالت تهوع و اینا.پودر زنجبیل رو یکم میریزم کف دستم، با زبون میمکم...خیلی کمک میکنه. 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 منم نمیدونستم..ولی ماما بهم گفت، میگن کمک میکنه..من سیرابی خیلی دوس دارم..بوووش😂 اره منم خوشم میاد خیلی از فردا میخورم خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
نیلگونم عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2906 تهوعم جوریه پشت سر هم وای یه لحظه قطع نمیشه ان شالله بهتر میشی 💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
ثارا عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 80 آره درسته.مخصوصا ابگوشت..هم مقویه..هم عالی😋 تنها غذايي كه من ميتونستم بخورم ابگوشتو كوفته تبريزي بود عاليه قشنگ سيرم ميكرد
neda_s عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 203 سعی کن کاهش بدی چون بچه میگن ضعیف میشهاین مطلبو بخون راه کاهشش رو گفتهhttp://sorsore.com/انتخاب-نام-فرزند/