2821
2789
عنوان

میشه کمک کنید ؟

89 بازدید | 16 پست

. بچه هام جمعه رفته بودند پیش پدرشون ،گویا اونجا یه فیلم ترسناک دیدند دختر بزرگم ازجمعه تابحال میترسه دسشویی باید همراهش برم شب تاصبح از ترس بیداره دیشب اصلا نخوابید ازسایه روی دیوار ازصدای باد از همه چیز میترسه ،فقط چسبیده به من ،نمیدونم چکار کنم

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چن سالشه؟ اگه حول و حوش 12 سالش باشه یه مدت دیگه فراموش میکنه

هشت سالشه

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
وای خیلی بده سعی کن فکرشونو مشغول کنی ولی متاسفانه بعد دیدن فیلم ترسناک همه اینجوری میشن باید یه مدت ...

ازسایه ها وتاریکی میترسه اشک میریزه ،همون جمعه وقتی برگشت مثل آدم مریضا بود

. نمیدونم چه فیلمی دیده هشت سالشه

من اینکارو قبلا انجام دادم جواب داده حتما انجام بده:

اسم فیلمو بپرس و پشت صحنشو دانلود کن 

باهاش درمورد شخصیت های فیلم صحبت کن اگر جن باشه بگو وجود داره ولی کاری ب ما نداره 

زامبی خون اشام گرگینه بگو افسانس وجود نداره درست کردن

براش توضیح بده ک گریمه و با ارایش و دندون و رنگ خون اینارو درست کردن بهش بفهمون ک همش الکیه 

فیلم های خنده دار براش بزار 

بهش بگو بزرگ شدی و لازم نیست تا دستشویی باهات بیام چیزی برای ترسیدن نیست 

هشت سالشه

اسم فیلم و نمیدونی؟ ایشالا که تاثیری روش نذاشته (به نظرم سنش کمتر بود خیلی بد میشد) مام تقریبا تو همین سنا ویدئوی فیلم ترسناک کرایه میکردیم یه مدت بعد فراموش میشد. 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
من اینکارو قبلا انجام دادم جواب داده حتما انجام بده: اسم فیلمو بپرس و پشت صحنشو دانلود کن  با ...

برام تعریف نمی کنه انگار نمیخواد به یاد بیاره ،دیشب تا حالا خیلی باش حرف زدم الانم مجبورش کردم تنهابره دسشویی ،کلی گریه کرد ولی رفت ،من طاقت گریشو ندارم گریشو میبینم خودم بهم می ریزم

برام تعریف نمی کنه انگار نمیخواد به یاد بیاره ،دیشب تا حالا خیلی باش حرف زدم الانم مجبورش کرد ...

از کسی ک براشون فیلم گذاشته داستانو بپرس و راجع باهاش بحرف ب ترسش باید غلبه کنه چ بخواد چ نخواد برای اینکه بزرگ شد ترسو نشه باید کنار بیاد و متوجه بشه چیزی برای ترس نیست بهش بگی دیدی چیزی نشد رفتی دستشویی و ... میدونم عزیزم سخته برات ولی باید تحمل کنی تا کنار بیاد با خودش

از کسی ک براشون فیلم گذاشته داستانو بپرس و راجع باهاش بحرف ب ترسش باید غلبه کنه چ بخواد چ نخواد برای ...

عزیزم مشکل اینجاست که من وپدرش جداشدیم ومن هیچ ارتباطی با اونا ندارم ،کسی نیست که جواب بده چه فیلمی بوده وقضیه چیه

عزیزم مشکل اینجاست که من وپدرش جداشدیم ومن هیچ ارتباطی با اونا ندارم ،کسی نیست که جواب بده چه فیلمی ...

ببخشید عزیزم اگ باعث ناراحتیت شدم❤

پس صبر کن تا یکم از این جریان بگذره بعد بپرس

ببخشید عزیزم اگ باعث ناراحتیت شدم❤ پس صبر کن تا یکم از این جریان بگذره بعد بپرس

. نه گلم چراناراحت بشم این شرایط زندگی منه ،شما لطف کردید وراهنمایی کردید خیلی هم ممنونم

. نه گلم چراناراحت بشم این شرایط زندگی منه ،شما لطف کردید وراهنمایی کردید خیلی هم ممنونم

در هر صورت یاداوری ی چیزایی باعث ناراحتی میشه گفتم ی وقت باعثش نشده باشم،خواهش گلم امیدوارم دختر گلت زودتر ب ترسش غلبه کنه😊

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز