2777
2789
عنوان

سوال مهم دارم

219 بازدید | 25 پست

سلام مادرشوهرمن گاهی خوبه گاهی زبون تندی داره اماهیچوقت بهش بی احترامی نکردم اماازموقعیکه نی نیم دنیااومده مدام سرجنگ داره دخترم خیلی سفیده یه کوچولوجوش میزنه میگه مادرداری بلدنیستی همش دعواخسته شدم امروزبرگشته میگه بیاتقسیم کنیم توهفته دوروز سه روز خونه مابمونه اخه بچه پنج ماهه؟؟؟؟من یه دقیقه دخترمونبینم  دق میکنم نیس که دخترنداره روش حساسه حرف حسابم حالیش نیس لطفا راهکار بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با زبون راه ببرش دیگه بگو میمرم بچه مو یه دیقه نبینم انشالله بزرگ شه خودش عاشقتون میشه. هرچی از جوش و ...  گفت بگو از دکتر پرسیدم چیزی نیس. یا حتی بنداز گردن خودش بگو شما اونروز فلان کار رو کردی از اونه😂😂😂 با آدم غرغرو اینجوری باید تا کرد. من هر کار بخوام میکنم میگم شوهرم گفته...😂😂😂 یا شوهرم بدش میاد. 

بگو دکتر گفته بچه ات رو تا ۲ سال نباید اصلا از خودت دور کنی وگرنه دچار اضطراب میشه و مریض میشه

بگو به دکتر گفتم مادرشوهرم دوست داره بچه رو ببره خونشون گفته بهیچ وجه. اگر اینکارو کردی بچه ات تا بزرگسالی دچار مشکل روانی میشه چون بچه تو شکم مادر بوده و فقط مادرو میشناسه

[QUOTE=63748435]بگو باشه منم باهاش میام میمونم،وااا چرا بچه رو از مادرش جدا میکنن؟؟؟[/QUOTEهرروزم خونمونه قدمش سرچشم امابازم رضایت نمیده فقط هم موقع شیردادن بغلمه شو هرمم میگه درکش کن هیچوقت دخترنداشته