2777
2789

نمیدونم

لی باردارا نباید از منسوجات موبایلی استفاده کنن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه امواج وای فای که همه جا هست اگه خاموش کنیم از همسایه رو چکار کنیم،؟

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را

میگن وای فای اون اشعه هاش اثر داره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نمیدونم لی باردارا نباید از منسوجات موبایلی استفاده کنن 

منسوجات چیه.مگه پارچه اس😊😊

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

اره تاثیر داره خودم بعدازین که فهمیدم باردارم تا غربالگری اول کنارمیزارم گوشی رو بهانه ای نباشه برام که ای کاش ازگوشی استفاده نمیکردم واین طوری نمیشد

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚
منسوجات چیه.مگه پارچه اس😊😊

منظورم موبایل لپ تاپ تبلت هست

به اینام میگن منسوجات

منسوجات کامپیوتری بهش میگن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چقددددد حساس شدن همه اینجوری ک داره پیش میره تا سال بعد میگن زنای حامله فقط بشینن تو اتاق و فقط اب ...

بستگی به حساس بودن بدن طرف داره.ما یکی از اشناهامون همین طور شد دقیقا.بچش بارش میرفت در نهایت دکتر بهش گفته بود نه تلویزیون،نه موبایل،نه تلفن بی سیم هیچی.بنده خدا فقط یه تلفن از این معمولیا پیشش بود و استراحت تا بالاخره به سلامتی طی شد بارداریش

بستگی به حساس بودن بدن طرف داره.ما یکی از اشناهامون همین طور شد دقیقا.بچش بارش میرفت در نهایت دکتر ب ...

اخه همه خیلی سخت میگیرن

اون روز یکی تاپیک زده بود سوپ خوردم ی کمی جعفری توش بود 

همه گفتن وااایییی برو دکتر چرا نشیتی تاپیک زدی 

ادم خس میکنه باردار باشه باید از همه دنیا ببره