2777
2789
عنوان

معاینه لگن

179 بازدید | 9 پست

سلام.بچه ها بیاید کمک...

من دیروز تو هفته۳۸+۵ روز بارداری معاینه لگن شدم..خیلی درد داشت...بعدشم که از رو تخت بلند شدم تا فرداش هم دردا ادامه دارن...اصلا اروم نمیشم...بی نهایت واژن و لگنم درد میکنه...کسی بوده این مشکل داشته باشه.‌.برای تسکین دردا باید چیکار کنم؟

البته دکترمم تو معاینه گفت لگنت به درد زایمان طبیعی نمیخوره...احتمال داره به خاطر کوچیک بودن لگنم این درد ها رو داشته باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این هفته تموم بشه راحت میشم...دیگه تحمل درد ندارم...بارداری بدی داشتم..دوبار بستری شدم بابت مسمومیت بارداری...کم خونی شدید...بهم حتی خونم تزریق کردن...حالام درد لگن و واژن امونم بریده

این هفته تموم بشه راحت میشم...دیگه تحمل درد ندارم...بارداری بدی داشتم..دوبار بستری شدم بابت مسمومیت ...

ایشالاک هیچ مشکلی پیش نمیادوراحت میشی 

فقط میگم چرتاینقددیرمیبره واس سزارین احه تااونموفع ۳۹خعته ودوسه روزت میشه ک نه؟

وخدایی که بشدت کافیست
ایشالاک هیچ مشکلی پیش نمیادوراحت میشی  فقط میگم چرتاینقددیرمیبره واس سزارین احه تااونموفع ۳۹خع ...

اره...چون بیمه ما نیروهای مسلح هست...سزارین به خاطر کوچیک بودن لگن قبول نمیکنه...میگه باید بیفتی تو فاز زایمان نتونستی سزارین کنی تا بیمه حساب بشه...گفت چون فشار بالا داری یک هفته هم صبر کن اگر فشارت بالاتر بره بیمه قبول میکنه اگر ن باید آزاد حساب کنم تا درد طبیعی نکشم.

بنده خدا دکترم خوبه...اما امان از بیمه ها 

اره...چون بیمه ما نیروهای مسلح هست...سزارین به خاطر کوچیک بودن لگن قبول نمیکنه...میگه باید بیفتی تو ...

ولی خدای من مگه میشه تنگی لگن روقبول نکنن این خودش علت سزارین من خودم سراولی دکترم الکی زدتنگی لگن 

شملک هم تنگی داری هم فشاربالاچجوریه ک اینقدگیرمیدن 

خدالعنتشون کنه

وخدایی که بشدت کافیست