2777
2789
عنوان

بای بای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 45 پست
اره .نظر میدی .میان ریپلای میکنن اخرسرم بهت توهین میکنن .یکی گذاشته بود قدم 164 هست شوهرم میگه کوتاه ...

دوست گلم، محل نزار، همه جا حتی تو جامعه هم اینطوره، بیخیال باش، من کلی بهم حرف زدن، توهین کردن، اما نه جواب دادم نه لایک، فقط گزارش دادم تا قطع دسترسی شده، خودت رو حرص نده بخاطر اون کاربر نادون

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
بضیا فقط میان ک انتقاد کنن از بقیه و دعوا راه بندازن ،اهمیت ندید 😊 اینجا ادمای خوبم زیاده ک کمک کن ...

پای بچه های به دنیا نیومدمم کشید وسط .خیلی عصابم خورد شد.کاش اصن بهش محل نمیذاشتم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست گلم، محل نزار، همه جا حتی تو جامعه هم اینطوره، بیخیال باش، من کلی بهم حرف زدن، توهین کردن، اما ...

اره واقعا حق با شماست نباید جوابشو میدادم .اخه بگو چیکار به بچه های من داری.پاشونو میکشی از وسط واسه همین عصبی شدم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
پای بچه های به دنیا نیومدمم کشید وسط .خیلی عصابم خورد شد.کاش اصن بهش محل نمیذاشتم

یکم بمونید بقول دوستمون مقاوم میشید 

ی گوشت در باشه یکیش دروازه😉

دوقلو باردارید؟😍😍😍😍😍😍خوش بحالتون من عاشق دوقلو ام🙈ایشالا ب سلامت و صحیح و سالم ب دنیا بیان😍😚

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
دوست گلم، محل نزار، همه جا حتی تو جامعه هم اینطوره، بیخیال باش، من کلی بهم حرف زدن، توهین کردن، اما ...

عزیزم من همون خانومی بودن که با ایشون بحثم شد.فقط خواستم بگم از روی حرف یکی بهش حق ندید.ایشون گفت چیه قد دراز مثل تیر برق به شوهرت بگو ببخشید زرافه نشدم چیه زن گنده منمخیلی محترمانه بهش گفتم حالا دلیل نمیشه برای اروم کردنش به قد بلندا توهین کنی این جور حرف زدن زشته کوتاه و بلندم نداره همه بنده ی خدان.به من کامنت داده منم قدم بلنده کودن نخود مغز فحشو انداختم زمین صاحبش برداشت نوش جونت مغز فندقی روانی.منم گفتم خدا به تربیته طفل معصومت رحم کنه.باز فحاشی کرد.کامنتا هم کاملا موجوده.هر چند برام مهم نیست فقط این حجم از دروغ برام عجیب بود همین

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
بضیا فقط میان ک انتقاد کنن از بقیه و دعوا راه بندازن ،اهمیت ندید 😊 اینجا ادمای خوبم زیاده ک کمک کن ...

عزیزم من همون خانومی بودن که با ایشونبحثم شد.فقط خواستم بگم از روی حرف یکی بهش حق ندید.ایشون گفت چیه قد دراز مثل تیر برق به شوهرت بگو ببخشید زرافه نشدم چیه زن گنده منمخیلی محترمانه بهش گفتم حالا دلیل نمیشه برای اروم کردنش به قد بلندا توهین کنی این جور حرف زدن زشته کوتاه و بلندم نداره همه بنده ی خدان.به من کامنت داده منم قدم بلنده کودن نخود مغز فحشو انداختم زمین صاحبش برداشت نوش جونت مغز فندقی روانی.منم گفتم خدا به تربیته طفل معصومت رحم کنه.باز فحاشی کرد.کامنتا هم کاملا موجوده.هر چند برام مهم نیست فقط این حجم از دروغ برام عجیب بود همین

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
اره واقعا حق با شماست نباید جوابشو میدادم .اخه بگو چیکار به بچه های من داری.پاشونو میکشی از وسط واسه ...

بمون دوست خوبم 😘😘😘😘😘 نزار اینطور کاربرا ناراحتت کنن، بمون و بی تفاوت از کنارشون رد باش، محکم وایسا،اونا شخصیت خودشون رو نشون دادن، و کاریش نمیشه کرد؛  فقط بیتوجهی بهشون باعث میشه که کمتر خودنمایی کنن؛ چون اینطور آدما دنبال خودنمایی هستن

اره واقعا حق با شماست نباید جوابشو میدادم .اخه بگو چیکار به بچه های من داری.پاشونو میکشی از وسط واسه ...

خوش به حالت که اینقدر حق به جانبی.میخوای کامنتارو اسکرین کن منصفانه بذار نه اینجوری.در کل ایشالا دروی حرفت بمونی و بری چون خیلی زشته این همه دروغ

میایم اینجا باهم حرف میزنیم نظر میدیم ک حالمون بهترشه نه اینکه برا هر مسئله بزرگ و کوچیکی ب جون هم بپریم

سعی کنیم همدیگه رو ناراحت نکنیم😊🙏🏻

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
عزیزم من همون خانومی بودن که با ایشون بحثم شد.فقط خواستم بگم از روی حرف یکی بهش حق ندید.ایشون گفت چی ...

ببین گلم، اینجا همه کاربرا با هم مثل دوست باید باشیم،  من کسی رو با تمام احترام به نظر شما، قضاوت نکردم فقط گفتم که نباید جواب داد و بی تفاوت باش، هر کسی شخصیت خودش رو با حرف و پست و... نشون میده، اگه کسی خوب صحبت نمیکنه، لازم نیست حتما دعوا کنیم،  تو خصوصی درخواست بده و بهش بگو میتونم ازتون انتقاد کنم،؟ تا بگه بله، اون موقع محترمانه حرفت رو بزن،  ایشون منظورش کسایی بود که تیکه میندازن بهش، نه بی احترامی، من اون پست ها رو ندیدم اما بنظرم میشد ملایم تر هم انتقاد بشه هم استارتر ملایم تر جواب بده، وگرنه قد بلند و کوتاه و چاق و لاغر رو هیچ کی نباید مسخره کنه، من خودم آنقدر لاغرم که همه بهم میگن ناراحت میشم،  ولی چه کنم، 165 قد وزن40، دیگه اینطورم 

ببین گلم، اینجا همه کاربرا با هم مثل دوست باید باشیم،  من کسی رو با تمام احترام به نظر شما، قضا ...

نه مشکل اصلا شماها نیستین فقط یه لحظه با خودم گفتم چقدر با چه ادمایی من اینجا همدردی کردم براشون خوشحال شدم ناراحت شدم دعا کردم ولی واااااقعاااا اصلا معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ.خیلی برام عجیب بود اینقدر به من فحاشی کرد که من گفتم دیگه ریپلایم نکن چون من اولش فقط گفتم توهین نکنیم بلند و کوتاه همه بنده خداییم.بعد حالا اومده اینجوری تاپیک حق به جانب زده از این توی شوکم.همین گلم فقط خواستم از خودم دفاع کنم

نه مشکل اصلا شماها نیستین فقط یه لحظه با خودم گفتم چقدر با چه ادمایی من اینجا همدردی کردم براشون خوش ...

بله حرف شما رو قبول دارم، و حق دارید که اگه تهمتی زده میشه علیه شما دفاع کنید، بنظرم همونطور که شما آنقدر محکم  اومدین از خودتون دفاع کردین و مدرک هم خواستین نشون بدید ، کاش استارتر هم البته محترمانه مثل شما میومد از خودش دفاع میکرد و مدرک میزاشت و توضیح میداد نه اینکه  بره

انشالله که همیشه موفق باشین 😍😍😍😍

بله حرف شما رو قبول دارم، و حق دارید که اگه تهمتی زده میشه علیه شما دفاع کنید، بنظرم همونطور که شما ...

مرسی عزیزدل 

بله حرف شما رو قبول دارم، و حق دارید که اگه تهمتی زده میشه علیه شما دفاع کنید، بنظرم همونطور که شما ...

عزیزم من جایی نرفتم

اینم مدرک اولین توهین ایشون ب من. من باکی ندارم ترسی ندارم. گفتم چیه دراز باشی مثل تیربرق منظوریم نداشتم انسان بعضی وقتا حرفشو منظورشو بدمیرسونه یا لحنش درست نیست ولی من اصلا قصدشو نداشتم از عمد نبوده که ایشون به خودشون حق دادن اینجوری حرف بزنن اونم برای اولین بار .من قد بلندا رو مسخره نکردم. خودم بلندم