2777
2789
عنوان

بیبی چک + شد

232 بازدید | 12 پست

بعد چهار سال بیبی چک خاهرم مثبت شد

سابقه سقط داره توروخدا براش دعا کنید

فقط این ماه ششصد هزار پول داروش شد تا باردار شد

عکس رنگی و آیوآی و لاپراسکوپی هم قبلا کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه گلم انشالله که واسش بمونه وبه سلامتی بغل بگیرتش

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

مبارک باشه عزیزم امیدوارم بارداری راحتی داشته باشه و به سلامت بغل بگیرتش 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

مبارکه عزیزم انتظار خییلی سخته 

ببین از اونجایی که خودم داغ دیده ام میگم خیییلی مواظب باشه حتما پیش یه متخصص خوب بره در مورد سرکلاژ مشورت کنه و حتی اگه دکترش گفت استراحت زیاد لازم نیست خواهرت استراحت کامل داشته باشه تا به سلامتی بارشو زمین بذاره...

خدایا شکرت
پولیپ رحم داشت

منم لوله راستم چسبندگی داشت لاپاراسکوپی کردم باز شده .الان بخیه هام عفونت کرده .دارم قرص میهخورم .خواهرتون بعد چند روز بخیه  هاشو کشید؟

خدایا همه امیدم به توعه❤