2777
2789
عنوان

درمان عفونت

399 بازدید | 42 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

من خیلی عذر میخوام همش عفونت میگیرم دلایلش چی میتونه باشه؟

طوریه که میرم درمان میشم یه ماه دو ماه خوبم دوباره میگیرم اونم شدید

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

عزیزم احتمالا همسرتون هم عفونت دارن

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین طورم دکتر گفت قرص پروبیوتیک بخر بخور و هفته ای 1 بار تو جوش شیرین و اب بشین ولی هنوز قرصو ن ...

منم این بار قارچی گرفتم

نه عزيزم كلا بدنت مقاومتش كمه و حساسي منم همينم،يه عالمه پناد و آنتي بيوتيك و اينا دوباره يه ماه بعد همونم،قبلا تو سركه و آب ميشستم خوب بود،الان كه حامله ام نميشينم،شورت نخي،مرتب دوش ميگيرم خيلي اهميت ميدم بازم عفونت دارم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
منم همین طورم دکتر گفت قرص پروبیوتیک بخر بخور و هفته ای 1 بار تو جوش شیرین و اب بشین ولی هنوز قرصو ن ...

من قرص لاکتوفم خوردم یه دوره اما برای من موثر نبود

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
اخه پرسیدم میگن عفونت قارچی ربطی ب همسر نداره

آخه منم عفونت داشتم دکتر واسه همسرم هم دارو نوشت خوب شدم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
نه عزيزم كلا بدنت مقاومتش كمه و حساسي منم همينم،يه عالمه پناد و آنتي بيوتيك و اينا دوباره يه ماه بعد ...

ای واای چه بدبختیه این عفونت

شیرینی کم بخور...وزنتو کم کن

اصلا ربطي نداره من شيريني نميخورم،قبل بارداريم لاغربودم و همش ورزش ميكردم واي بازم عفونت داشتم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
اصلا ربطي نداره من شيريني نميخورم،قبل بارداريم لاغربودم و همش ورزش ميكردم واي بازم عفونت داشتم

منم از شیرینی خوشم نمیاد وزنمم بالا نیست ویتامین سی هم میخورم ربطی به اینا نداره.فکر میکنم دکتر کم میاره اینچیزا رو میگه😁

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!