2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

روشنک سیندخت رودابه فرنگیس  فرانک کتایون ماهرخ ایناتوشاهنامه هستن😑

خیلی زیبان واقعا 

از این اسمای ک الان باب شده و همشون ب ا ختم میشه خیلی قشنگ ترن 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
دیگه نظر خواستن نظر دادم. حتما که نباید خوشش بیاد سلیقه ها متفاوته گلم. 

مامان دوقلو ... برامنم دعا کن❤❤❤❤❤❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مامان دوقلو ... برامنم دعا کن❤❤❤❤❤❤

ایشالا که به هر چی که حاجتته برسی عزیزم. نی نی خوشگل وسالم بهت بده خدا .

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
ایشالا که به هر چی که حاجتته برسی عزیزم. نی نی خوشگل وسالم بهت بده خدا .

مرررسی عزیز دلم..🌷🌷 ایشالا توام بسلامتی زایمان کنی💙

عزیزم طبیعی باردار شدی دوقلو؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خیلی زیبان واقعا  از این اسمای ک الان باب شده و همشون ب ا ختم میشه خیلی قشنگ ترن

من فقط اینجامیبینم اسم دغدغس😅مثلامیگن قدیمی شده یابرای بچه خوب نیست واینحرفا😐کلی آدم موفق دوروبرم میبینم که همه اسمای معمولی دارن؛وبچه هاشونم اسماشون معمولیه؛منم زیادبدلم نیست اسامی جدید😓

مرررسی عزیز دلم..🌷🌷 ایشالا توام بسلامتی زایمان کنی💙 عزیزم طبیعی باردار شدی دوقلو؟؟

مرسی گلم.آره عزیزم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
من فقط اینجامیبینم اسم دغدغس😅مثلامیگن قدیمی شده یابرای بچه خوب نیست واینحرفا😐کلی آدم موفق دوروبرم ...

دقیقا 

اینکه میگن اینو‌نزار تکراریه رو نمی‌فهمم اصلا  مگ هر اسم باید برا ی نفر باشه اخه

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

مریم 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.