2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روشنک سیندخت رودابه فرنگیس  فرانک کتایون ماهرخ ایناتوشاهنامه هستن😑

خیلی زیبان واقعا 

از این اسمای ک الان باب شده و همشون ب ا ختم میشه خیلی قشنگ ترن 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
دیگه نظر خواستن نظر دادم. حتما که نباید خوشش بیاد سلیقه ها متفاوته گلم. 

مامان دوقلو ... برامنم دعا کن❤❤❤❤❤❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مامان دوقلو ... برامنم دعا کن❤❤❤❤❤❤

ایشالا که به هر چی که حاجتته برسی عزیزم. نی نی خوشگل وسالم بهت بده خدا .

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
ایشالا که به هر چی که حاجتته برسی عزیزم. نی نی خوشگل وسالم بهت بده خدا .

مرررسی عزیز دلم..🌷🌷 ایشالا توام بسلامتی زایمان کنی💙

عزیزم طبیعی باردار شدی دوقلو؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خیلی زیبان واقعا  از این اسمای ک الان باب شده و همشون ب ا ختم میشه خیلی قشنگ ترن

من فقط اینجامیبینم اسم دغدغس😅مثلامیگن قدیمی شده یابرای بچه خوب نیست واینحرفا😐کلی آدم موفق دوروبرم میبینم که همه اسمای معمولی دارن؛وبچه هاشونم اسماشون معمولیه؛منم زیادبدلم نیست اسامی جدید😓

مرررسی عزیز دلم..🌷🌷 ایشالا توام بسلامتی زایمان کنی💙 عزیزم طبیعی باردار شدی دوقلو؟؟

مرسی گلم.آره عزیزم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
من فقط اینجامیبینم اسم دغدغس😅مثلامیگن قدیمی شده یابرای بچه خوب نیست واینحرفا😐کلی آدم موفق دوروبرم ...

دقیقا 

اینکه میگن اینو‌نزار تکراریه رو نمی‌فهمم اصلا  مگ هر اسم باید برا ی نفر باشه اخه

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

مریم 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.