2777
2789

ژل آلوورا بزن روش

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر سوختگیش تازه س سریع بکن تو کیسه آرد سفید مخصوصا تو یخچال داری که چه بهتره نه لکش نسمونه نه زخم میشه. اگر هم ندارین پماد زینک اکساید مخصوص سوختگی تاول بزن خوب میشه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

زودتر  قبل تاول زدن باید بهش چیزی میزدی حالا پماد آلفا بگیر برا زخمش هم عسل خوبه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من جفت پاهام با آب جوش سوخت، رونام.جز پماد سوختگی اونم فقط چندروز از هیچی استفاده نکردم.درکل چندان محلش ندادم!خدروشکر زیاد اذیت نشدم.الانم اصلا اثری از جاش نیست.اینم بگم 2 هفته قبل عروسیم این اتفاق افتاد برام

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من جفت پاهام با آب جوش سوخت، رونام.جز پماد سوختگی اونم فقط چندروز از هیچی استفاده نکردم.درکل چندان م ...

وایی چراا

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

خاننها دوای سوختگی ارد سفیده یا ارد گندم نه اثاری میمونه نه زخم و تاولی حتما تو خونه هاتون داشته باشین ودبزارین داخل یخجال خنک بمونه دور از جون برای سوختگی عالیه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

اگه لحظه اول که سوخت ژل الوورا بزنید دیگه به مرحله تاول نمیرسه جای سوختگی هم نمیمونه بهترین روش هست 

اگر سوختگی زیاد هست داروخانه برو پماد بگیر عفونت نکنه گلم 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...