من سینره یه بار زدم به شدت خارش گرفتم و خشکی پوست،اما موبر میزنم خیلی خوب بود ،اول که میزنم خشک که میشه یکم دوباره اب میریزم مرطوب بشه بعد با کاردک میکشم همه کنده میشن دیگه
و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
سینره فقط یکبار بعد اصلاح, ولی تا چند ساعت بعدش نباید آب به پوستت بخوره , موبر رو بذار بیشتر بمونه که همه موها کنده بشه , من با کیسه میکشم روش , اگه لیف بکشم موها به لیف میچسبه و دیگه پاک نمیشه
تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪 گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
البته به هر پوستی یه واکنشی داره،اول یکن رو دستت امتحان کن خارش نداشت کلا بزن😁
و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄