2777
2789
عنوان

بخیه (کمک لطفا)

3204 بازدید | 21 پست

خانوما خسته نباشید شوهرم حدود چهارهفته پیش عمل پا داش توی پاش پلاتین گذاشتن و بخیه کردن الان ک بخیه هارو باز کردیم چون زانوش عفونت کرده بود بسته نشده بود میخواستم بپرسم کسی میدونه برای عفونت و بسته شدن زخم چکار میشه کرد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلي منم ي پام پلاتينه و همينجوري شدم زانومو بعدش پانسمان كردن و با بتادين و سرم شستشو هر دوساعت ميشس ...

قرص مرتب میخوره ولی بتادین خیلی ضرر داره واسه داخل زخم سلول های پوستی رو نابود میکنه!

قرص مرتب میخوره ولی بتادین خیلی ضرر داره واسه داخل زخم سلول های پوستی رو نابود میکنه!

من مه والا درتا دكتر بهم گفتن با سرم بشور روشو بتادين بزن گاز استريل بزار روش همينكارو كردم بسته شد خداروشكر الان از جراحيم ٥سال ميگذره و من مشكلي ندارم همه چيمم رو براه شد

هر چند ساعت اب لیموترش بخوره؟

تو پارچ اب یه لیمو ترش بچکون هر وقت تشنش شد بخوره .من جای عمل سزارینم عفونت کرد بعد بخیه هام باز شد .دکتر بهم گفت اب خالی نخور همش اب با اب لیمو بخور متابولیسم بدنتو ببره بالا عفونتت زودتر خوب بشه.هر چند یه ۳۰تا جنتامایسینم زدم😥

عزیزم چقد بعد عمل تونستی راه بری؟

اينو بگم اول كه من پام شكست هم درشت ني هم نازك ني الان از زانو به پايين مغز استخوانم پلاتينه و ي پلاك تو پامه و ١٠تا مهره به همين دليل ٩٠روز پامو زمين نزاشتم بعد ٩٠روز دكترم اجازه داد به كمك عصا يكمي وزنمو بندازم رو پام خلاصه اينجوري بگم كه دي پام شكست جراحي كردن ارديبهشت بدون عصا راه ميرفتم ولي يكم سخت ديگه تقريبا وسطاي ارديبهشت درست راه رفتم

اينو بگم اول كه من پام شكست هم درشت ني هم نازك ني الان از زانو به پايين مغز استخوانم پلاتينه و ي پلا ...

شوهر منم تصادف کرد درشت نی شکست ی پلاتین از ز .زانو تا پایین پاش گذاشتن و چهارتا پیچ نگران کارش هستیم میترسیم یکی دیگه جاش بیارن اخه نمیدونیم کی میتونه راه بره 

شوهر منم تصادف کرد درشت نی شکست ی پلاتین از ز .زانو تا پایین پاش گذاشتن و چهارتا پیچ نگران کارش هستی ...

انشاالله كه كسيو نميارن ولي يادمه به من گفتن چون كنچر تو پاته نبايد وزن بندازي روش تا استخوون جوش بخوره نگران نباشين تا ميتوني پاچه ي گوسفند و پاي مرغ براش درست كن آب پاي مرغم كه ژلاتينيه بريز تو غذاهاش انشاالله سريع خوب ميشه دقيقا دركتون ميكنم

انشاالله كه كسيو نميارن ولي يادمه به من گفتن چون كنچر تو پاته نبايد وزن بندازي روش تا استخوون جوش بخ ...

انشالله ک زودتر خوب بشه خودش خیلی اذیته!راستی ی سوال میگم شما میتونید از دسشویی ایرانی استفاده کنید یا حتما باید فرنگی باشه؟