2777
2789
عنوان

شوهرم 😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 33 پست
عزیزم غذای آبدار که معمولا گرم خورده میشه توی این فصل دل خیلیا رو میزنه، غذاهایی درست کن که حالت آبد ...

سره سفره فقط سالاد و دوغ میخوره غذا همینجوری میمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری میکنم میگه غذا گرمه حالم بد میشه فقط مایعات میخوره شکمشو با آب و شربت و دلستر پر میکنه 

خیار پوست بکن..رنده کن..با ماست قاطی کن..توش فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کن..خیلی خوشمزه میشه..گل محمدی پودر شده هم داشتی یه کوچولو بریز

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
سره سفره فقط سالاد و دوغ میخوره غذا همینجوری میمونه 

میتونی میگو یا مرغم تیکه کنی بریزی داخل سالاد کاهو با سس سزار یا هزار جزیره بخورین عالیهههه..سالاد ماکارونی هم خوبه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کتلت سرد
الویه
آبدوغ
نون و پنیر و انگور / هندونه / گوجه
ساندویچ ژامبون
کیک مرغ
نون و پنیر و سبزی
سالاد ماکارانی
تن ماهی
ژله هم خیلی خوبه برای دسر
سالاد تن ماهی و لوبیا
سالاد میوه

چطوری درست میشه؟

ماست محلی .خیار خورد شده.سبزی خوردن خورد شده.نعناع خشک نمک .قاطی کن بعد اب بریز نمکشو اندازه کن انگار داری دوغ درست میکنی فقطیه ذره رقیق تر بشه بعد نون خشک محلی بریز توش .من اذربه خشک.پونه خسک.سیر زیااااااد هم میزنم.پدرشوهرم گردو و کشمش هم میزنن چون سردیه کشمشو گردو هم بزنی سردیت نمیشه.پدر گل محمدی هم میزنم

دیشب آبگوشت درست کرده بودم با گوشت گوسفندی خیلی دوس داره اومد سره سفره نشست گفت گشنمه ولی نمیتونم بخورم یکم دوغ خورد رفت دراز کشید منم میلم نکشید تنهایی غذا بخورم سفره رو جمع کردم

هرکاری میکنم میگه غذا گرمه حالم بد میشه فقط مایعات میخوره شکمشو با آب و شربت و دلستر پر میکنه 

حق داره بخدا شوهر من که کارش یه جوریه یکسره جلو کولر گازی لم داده باز میاد خونه یه ادا اصولی میاد که هلاک شدم از گرما غذا نمیچسبه .من یعنی ابدوغ خیار ناهارا رو کنار غذام هست تا سه ماه تابستون اگر خوردن بخورن اگر که نه غذایی که پختم بخورن.غذا رو نخورن میمونه شام میخوریم

برنج و خورشت .کتلت .ماکارونی .تنوع غذاییم زیاده ولی غذا نمیخوره 

برنج و خورشت نبر. والا منم دلم نمیخواد توی هوای گرم خورشت بخورم. فقط غذای بدون آب اونم توی حالتی که داغ نباشه همراه با چیزای خنک. سبزی هم همیشه بذار سر سفره

کج کلاه خان یارمه
برنج و خورشت نبر. والا منم دلم نمیخواد توی هوای گرم خورشت بخورم. فقط غذای بدون آب اونم توی حالتی که ...

سره سفره هر مخلفاتی میذارم میخوره ولی لب ب غذا نمیزنه انقد لاغر شده میبینمش اعصابم بهم میریزه 

سره سفره هر مخلفاتی میذارم میخوره ولی لب ب غذا نمیزنه انقد لاغر شده میبینمش اعصابم بهم میریزه 

عیب نداره عزیزم. بچه که نیست بخوای حرصشو بخوری یا بگی رشدش عقب میفته. آدم بزرگیه خودش، اگه اشتها داشته باشه میخوره، بذارش راحت باشه وقتی واقعا دوس نداره بخوره

کج کلاه خان یارمه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز