mamanyasin مدیر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 70 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 25 پست با سلام.هفته 6بارداری هستم.بارداریم با لکه بینی شروع شد اما بعد از یک هفته خود بخود قطع شد.الان تو هفته 6دوروزی هست که ترشحات قهوه ایی دارم.با توجه به اینکه هنوز قلب جنین رویت نشده این یعنی چی؟علت این ترشحات چیه کسی اینطوری بوده؟ 1397/04/17 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_love_ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 155 فکر کنم زود رفتی سونو بزار هفته 6تموم شد برو.ولی مطمعن باش خارج رحمی نیست چون خونریزی شدید داره خارج ... خدا كنه اينطور باشه من خيلي ميترسم أخه دوتا زايمان زودرس هم داشتم يكي ٢١ هفته يكيم ٢٣ هفته خدااااا كمكمون كنه ايندفه سالم و صحيح بياد بغلمون
_love_ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 155 انشاالله عددش رفته بالا.اگه عددش بالا رفته باشه مطمعن میشی خارج رحمی نیست.خبرشو اینجا بزار باشه حتما
mamanyasin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 70 خدا كنه اينطور باشه من خيلي ميترسم أخه دوتا زايمان زودرس هم داشتم يكي ٢١ هفته يكيم ٢٣ هفته&nb ... اصلا استرس نداشته باش.انشاالله که صحیح وسالم میاد بغلت.فقط استرس و افکار منفی رو از خودت دور کن
mamanyasin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 70 دكترت بهت شياف نداد؟ داده.شیاف سیکلوژست.اما چون هنوز قلب دیده نشده دو دل هستم شیاف رو استفاده کنم یا نه.میگم اگه پوچ باشه الکی جاشو سفت نکنم
mamanyasin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 70 توكل كردم خدا انشالا منو نااميد نميكنه ٧ ساله منتظرم انشاالله عزیزم
mamanyasin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 70 يعني منم استفاده نكنم شياف به نظرت؟ اگه دکی گفته استفاده کن.اما اگه نگفته فعلا فقط استراحت مطلق باش.اصلا نزدیکی نکن تا انشااالله قلبش رو که دیدی شروع کنی با تجویز دکی به استفاده از شیاف
_love_ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 155 خودش نوشتهالانم خونه مامانم استراحت مطلقمخداااا خودش كمكم كنه
mamanyasin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 70 خودش نوشته الانم خونه مامانم استراحت مطلقم خداااا خودش كمكم كنه خوب پس حتما استفاده کن گلم.انشاالله که هر چه زودتر نی نی رو هم تو سونو میبینی😊😊