2777
2789
عنوان

اکسیژن درمانی

913 بازدید | 6 پست

من سردرد های خیلی شدیدی دارم و به چند دکتر مراجعه کردم گفتن که اکسیژن بدنم کمه..  و اکسژن درمانی چاره منه..

جایی میشناسید که اکسیژن درمانی داشته باشه و اصلا خوب هست و موثره؟امنحان کردید تاحالا؟

دور از جونت ما یه فامیل داریم سکته مغزی کرده بود بعد از چند سال خوب نمیشد همش شل بود حرف نمیتونست بزنه یه دکتر گفت اکسیژن درمانی کنه خوب میشه یه مدتی رفت بهتر شد ولی چون تهران نبودن دیگه ادامه نداد اما همون مدت کوتاه هم خوب بود لااقل دهنش که کج بود صاف شد راحت تر حرف میزنه الان

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزایای مصرف آب غنی شده از اکسیژن و لیمو

کمک به کاهش وزن :

علاوه بر این، به تنظیم متابولیسم کمک می‌کند، این به خاطر محتوای فیبر پکتین است. فیبر خاص باعث می‌شود شما احساس سیری کنید و در نتیجه به جلوگیری از اشتها کمک و از نیاز به غذا جلوگیری می‌کند. آب نیز به احساس سیری کمک می‌کند. با ترکیب کردن مواد طبیعی، لیمو و آب، شما روز را سالم شروع می‌کنید و این می‌تواند در نهایت منجر به عادات غذایی بهتر شود.

کاهش سموم :

بنابر گفته دکتر الکساندر، کبد به طور مثبت به عصاره لیمو ترش بیش از هر منبع غذایی دیگر واکنش می‌دهد، چون تولید آنزیم را افزایش می‌دهد. این باعث افزایش کارآیی کبد در ترشح صفرا می‌شود که به هضم و آزاد کردن سموم کمک می‌کند. عصاره لیمو ویژگی ادرار آوری دارد.

بهبود هضم :

سیستم گوارشی شما و کبد، می‌تواند توسط اسیدیته لیمو تحریک شود. این می‌تواند به تنظیم حرکات روده و متابولیسم بدن کمک کند. هم چنین به بدن کمک می‌کند تا مواد مغذی را جذب کند و می‌تواند به طور بالقوه منجر به کاهش وزن شود

آب هیدروژنه مزایا و معایب ، یا آب غنی شده با هیدروژن آبی است که حاوی مولکول هیدروژن به صورت محلول است. هیدروژن مهمترین عامل آنتی اکسیدانی شناخته شده در جهان است. آب هیدروژنه « آب قلیایی » حاوی فلزات قلیایی نظیر کلسیم و منیزیم است. ضمنا در برخی از آب ها از جمله آب قلیایی تولید شده در کارخانه لوکساب منیزیم و کلسیم خالص وجود دارد. منیزیم خالص در آب واکنش کندی دارد که باعث یونیزه شدن آب و تولید هیدروژن می گردد.

فواید مصرف آب غنی از هیدروژن برای بدن

مولکول آب دارای دو اتم هیدروژن است که با اتم اکسیژن پیوند برقرار کرده است. آب قلیایی لوکساب دارای منیزیم خالص است. منیزیم خالص با آب واکنش داده و با تجزیه مولکول آب تولید هیدروژن می نماید:

منیزیم + آب ß هیدروکسید منیزیم + هیدروژن

هیدروژن از طریق تنفس جذب پایینی دارد. ولی وقتی گاز هیدروژن در آب محلول است به صورت پایدار در می آید. به همین دلیل به سرعت جذب می شود. هیدروژنی که خاصیت درمانی دارد، هیدروژن محلول است.

آب هیدروژنه با بالا بردن قدرت آنتی اکسیدانی بدن به طور انتخابی رادیکالهای آزاد مخرب را از بین می‌برند.

هیدروژن سبک‌ترین عنصر شناخته شده‌است پس به راحتی به هر بخش بدن نفوذ می‌کند. وجود رادیکالهای آزاد مخرب در خون باعث لخته شدن گلبولهای قرمز می‌شود و بیماریهای مختلفی را با کاهش تعداد گلبولها باعث می‌شود.