2777
2789
عنوان

غربالگری

758 بازدید | 126 پست

سلام خانوما من امروز نوبت سونوی غربالگری دارم.خیلی میترسم و استرس دارم چون با وجود کیست باردار شدم همش میترسم مشکلی پیش بیاد و ازدستش بدم.میشه راهنماییم کنید درمورد غربالگری.آخه بعضیا میگن اگه ازدواج فامیلی نباشه و تو خونواده ها سندروم داورن و عقب موندگی نباشه تقریبن میشه گفت مشکلی نیست.

شاید در جهانی دیگر….

از طرفی چند نفرو دیدم که رفتن واسه سونوی غربالگری و همونجا فهمیدن یکی دوهفتس که قلب بچه نمیزنه.منم که از اول بارداریم هیچ علامتی نداشتم که بهش دل خوش کنم و بگم همه چی سرجاشه.نه تهوعی نه ویار خاصی هیچی...

شاید در جهانی دیگر….

سلام عزیزم 

ربطی نداره سندرم داون جهش ژنیتیکیه و ارثی نیست ممکنه برا هر کسی خدای نکرده پیش بیاد 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طرفی چند نفرو دیدم که رفتن واسه سونوی غربالگری و همونجا فهمیدن یکی دوهفتس که قلب بچه نمیزنه.منم ک ...

استرس نداشته باش این خودش بدترین چیزه برا بچه ت 

ان شاالله صحیح سالمه

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

وای قلبو خب اومدی .... خدا نکنه 

منم فکر اینو دارم اخه یهو تهوعم کم شد ولی همچنان ضعفو تقریبا دارم‌و هیچی‌ام‌نمیشه بخورم نه از حالت تهوع بلکه دلم‌نمیکشه

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
وای قلبو خب اومدی .... خدا نکنه  منم فکر اینو دارم اخه یهو تهوعم کم شد ولی همچنان ضعفو تقریبا ...

سینه هات مثل قبله درد داری یکم؟من تنها علامت و دلخوشیم درد کم سینه هامه که اونم کم و زیاد میشه ولی شنیدم خدای نکرده طوری بشه اول تهوع قطع میشه و سینه ها شل میشه

شاید در جهانی دیگر….

وای قلبو خب اومدی .... خدا نکنه  منم فکر اینو دارم اخه یهو تهوعم کم شد ولی همچنان ضعفو تقریبا ...

این استرسا تو بارداری طبیعی خودتونو سرگرم کنید تا بهش فکر نکنید.وقتی تکون بخوره خیالتون راحت میشه

سینه هات مثل قبله درد داری یکم؟من تنها علامت و دلخوشیم درد کم سینه هامه که اونم کم و زیاد میشه ولی ش ...

از اول  سینه  درد نداشتم اصلا ..

ولی بدنم همچنان گر داره و ضعف..

سینه هات مثل قبله درد داری یکم؟من تنها علامت و دلخوشیم درد کم سینه هامه که اونم کم و زیاد میشه ولی ش ...

سه ماه ب بعد که حالت تهوع و این چیزا قطع میشه یعنی ۱۳ هفته ب بعد نگران نباشین بچه تون صحیح سالمه 

از اول  سینه  درد نداشتم اصلا .. ولی بدنم همچنان گر داره و ضعف..

اوف منم همش داغم و آتیشه بدنم درصورتی که قبلن دست و پام همش یخ بود.بیشترم شبها بی حال میشم یکم ولی نه طوری که کارامو نکنم.تازه سرکارم میام 

شاید در جهانی دیگر….

سه ماه ب بعد که حالت تهوع و این چیزا قطع میشه یعنی ۱۳ هفته ب بعد نگران نباشین بچه تون صحیح سالمه&nbs ...

ببخشید شما نی نی تون پسره؟علایمتون چی بود؟

شاید در جهانی دیگر….

اوف منم همش داغم و آتیشه بدنم درصورتی که قبلن دست و پام همش یخ بود.بیشترم شبها بی حال میشم یکم ولی ن ...

زیاد ب خودت فشار و سختی وارد نکن زیادم نشین رو صندلی اصلا خب نیست

زیاد ب خودت فشار و سختی وارد نکن زیادم نشین رو صندلی اصلا خب نیست

کارم اتفاقن نشسته هستش رو صندلی کارمندم ینی خطر داره؟فکرمیکردم چون نشستم مشکلی نیست

شاید در جهانی دیگر….