2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عرق نعنا دارم چیکار کنم؟ 

بریز رو پنبه ببر نزدیک بینیش.نعنا ضدالتهابه حتی بوشم موثره.به پوستش نخوره

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
فین گیر با قطره ندارم الان 

اشکال نداره فقط یه جوری توی دماغشو خیس کن که بشه محتویاتشو خالی کنی با دسمال کاغذی لوله شده با موچین یا هر چی فقط آروم دماغشو تخلیه کن که نفس بکشه اگه داروخانه شبانه روزی نزدیکت بود میرفتی اسپری نمکی میگرفتی عالی میشد 

اگر برای آنچه که میخاهید نمیجنگید . برای از دست دادن آن گریه نکنید😏🙄
ندارم فقط بخور سرد دارم 

قطره ای که میریزن تو بینی آب و نمکه یخورده آب با کمی نمک مخلوط کن با قطره چکون بریز اگه بینیش خشکه، اگه خیسه هم براش تخلیه کن کلا یکم سخت میگذره بهش دو روزی، ارتفاع متکاشو ببر بالا خوری که کمرشم زو بالشت باشه اینجوری راحت تر نفس میکشه

دنیام=شوهرم+دخترم  
مرسی انشاالله یهو اینجوری شد دیدم شیر میدم دهنو کج میکنه هر کاری کردم گریه میکنه فهمیدم بینیش گرفته ...

میدونم چی میگی اینجوری منقطع شیر بخوره تو معده ش هوا جمع میشه دل دردم میگیره.

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
۱- قطره بینی، پمپ بینی، حوله کوچک و دستمال کاغذی را آماده کنید.
۲- استفاده از دستگاه های ساکشن و پمپ بینی بسیار آسان است. پاهای خود را دراز کرده و نوزاد را به آرامی و به پشت بر روی زانوهایتان دراز کنید.
۳- به آرامی یک یا دو قطره از محلول را در یکی از سوراخ های بینی نوزاد ریخته و چند ثانیه اجازه دهید تا داخل بینی مرطوب و موکوس آن نرم شود.
۴- توسط یکی از انگشتان خود سوراخ دیگر را به آرامی بگیرید و با پمپ بینی همان سوراخی را که در آن قطره ریخته بودید تخلیه کنید.
۵- به وسیله ی دستمال کاغذی اطراف بینی و صورت نوزاد را تمیز کنید.
۶- مراحل ۳-۵ را برای سوراخ دیگر تکرار کنید.
۷- هنگام استفاده از قطره بینی از دست زدن به قطره چکان خودداری کنید تا عفونت گسترش پیدا نکند.
  دنیام=شوهرم+دخترم