2777
2789
عنوان

‌قدم ۱۸۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 220 پست
یه بنده خدایی تو همین تاپیک پر بازدید چندشم شد گفته من 180 ام بلند نیستم استارتر تو که 162 ای خیلی ک ...

حرف خوبی نزده 

اما منم180ام

غیر طبیعی هم نیستم

اکثر کفشامم پنج سانتی ان

دوس دارم قدمو

حالا یه قد بلند حرف بدی بزنه که نباید همه رو کوبوند به خاطر حرف اون یا برعکس یه قد کوتاه چیزی بگه...

کلا تا زمانی که من یادم میاد قد بلند حسن محسوب میشه

البته بیشعوری قد نمیشناسه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من۱۶۸هستم والا همه تو فامیل و دوستام ازم کوتاهترن.جز زن داداشم ۱۷۰‌.بعد میبینم نینی سایت همه بالای ۱ ...

منم هم قد توام راستش تقریبا همه جا بلندتر بقیه ام حتی تو خیابون نمیدونم.چطوراینجا زیر170 کم هست

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

معلم شیمی ما زن بود دبیرستان قدش 180 واقعا ضایع بود.تو شلوغی که از در مدرسه میرفیتیم بیرون این یه سر و گردن از همه بالاتر بود اونم تو جامعه ای که 180 واسه مردم بلند حساب میشه

قد خیلی بلند قشنگ نیست حالا خیلی بلندا نیفتن به جونم 

آدم والیبالیست تیم ملی باشه حداقل از قدش استفاده کنه یه چیزی! ولی اینکه باعث توهم بشه بقیه رو کوتاه بدونی دیگه خیلی مسخره ست. هر چیزی نرمالی داره. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چرا 😂 آخه زن 180 خودش اذیت میشه سلبریتی ها حداقل پول درمیارن از بلندی اونم نهایتا 175 نرماله. نه ا ...

۱۶۵ ینی کوتاه دیگه

کاربره گفت💔💔

من قدمو دوس دارم نه بلندم نه کوتاه

بغلیم😆😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز