سلام دوس جونیا ب پیشنهادا و نظراتون احتیاج دارم چند روز دیگه تولد شوهرمه چه چیزی واس کادو خوبه ک شیک و لاکچری باشه لخه خواهر شوهرم تیکه انداخت تولد داداشمه ها براش تولد بگیریم فک کرذ بفکرش نیستم ناراحتم کرد میخام قشنگ سوپرایزش کنم چیکارکنم بنظرتون ک اونا هم بسوزم😁
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
من شوهرم صبح از سرکار اومد پشت درورودی واحدمون یه برگه چسبوندم تولدت مبارک عشقم روی در یخچال آینه ا ...
نوشته هم ایده خوبیه😍
ممنون دوستای گلم ، بازم نظر بدین چیکارکنم بسسوزن منو دس کم گرفتن انگاری😏