2821
2789
عنوان

فوري فوري

163 بازدید | 9 پست

دوستان عزيزم من از ٣ پريودم كلومفين شبي دو تا مصرف كردم تا شب ٧ پريود

از شب ٨  هم پشت سر هم اقدام داشتم 

الان نزديك ب دو ساعته كه زير دلم درد ميكنه 

مثل درد پريود 

راه هم كه ميرم بيشتر ميشه 

بنظرتون از چيه؟ برم دكتر يا لازم نيس؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم من کلومفین نخوردم ولی میگن کیست میاره نمیدونم راسته یانه ولی براشما ان شاالله نتیجه داده ونی نی باشه

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

همچین میگی فوری فوری والا تو راهه دسشویی بودم سریع نشستم رو مبل

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
معذرت ميخوام ببخشيد  خيلي درد دارم اخه  شرمنده تو رو خدا❤️

دشمنت شرمنده ان شالله زود خوب بشی عزیزم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز