2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستم بپرسم اموزش واسه دادن مدرک ارایشگری چقد طول میکشه

چ اموزشی گلم . بگو بهت بگم . من خودم سالن دارم اموزشم میدم . هر اموزشیو میخوای بگو زمان دقیق بت بگم

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
چ اموزشی گلم . بگو بهت بگم . من خودم سالن دارم اموزشم میدم . هر اموزشیو میخوای بگو زمان دقیق بت بگم

الان اگر من بخوام خودم سالن بزنم باید چکارکنم اول اموزش مبتدی یادبگیرم؟توروخدا جوابمو بدین خیلی درگیرشم

الان اگر من بخوام خودم سالن بزنم باید چکارکنم اول اموزش مبتدی یادبگیرم؟توروخدا جوابمو بدین خیلی درگی ...

عزیزه دلم واسه سالن زدن بهتره خودتون ی رشته هاییو بلد باشین . تا اینکه بخواین همه رو بسپارین دست بقیه . من خودم میکاپ و شینیون رو کامل یاد گرفتم. اما یک رشته ی دیگه هم هست ک از هر فنی ب صورت مبتدی توش اموزش میدن ب اسم ارایش میرایش ک من اونم رفتم . ببین عزیزم اول بهتره با توجه ب استعداد و علاقت ی رشته رو انتخاب کنی تخصصی و ادامه بدی و بری ارایش پیرایش اگرررر میخوای پرسنل بگیری .ولی اگه خودت میخوای انجام بدی اکثر کارهارو باید اموزش ببینیشون عزیزم 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍