2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم وحشتناک گرفته😔😔

عزيزم رو چيزاي منفي تمركز كني اونوقت بايد همين الان پاشي بري خونه بابات تنها تورو نميگم برا خيلي هامون پيش مياد از اين اتفاقا، پس فقط بايد صبر كرد و بلاخره اون شوهرته بايد دركش كني

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪
ای وای چرا مردا اینجوری شدن شوهر منم همینه سرد و یخ بی روح دوست دارم خودمو بکشم

خب تو باهاش گرم باش، بگو بخند باهاش شوخي كن، چرا فقط از آقايون انتظار دارين؟؟!

ی لحظه نیس اصلا بهم توجه نمیکنه انگارمن زنش نیسم ازسرکارمیاد میخابه تا صب امروز ک ازسرکار اومد رفتیم خونه مادرشوهرم اونجا پیش جاریام سرم داد زد بعدش گرف خابید فهمید من ناراحت شدم حتی بغض کرده بودم ولی میخندیدم فهمید ولی بعدش ک اومدیم خونه اصلا ی کلمه باهام حرف نزد گرف خابید

خب تو باهاش گرم باش، بگو بخند باهاش شوخي كن، چرا فقط از آقايون انتظار دارين؟؟!

اصلا حرف نمیزنه من فقط حرف میزنم وقتیم که حرف میزنم با گوشی ورمیره هیچ بمن توجه نمیکن ک چی میگم ی نیش خندم بهم میزنه

[QUOTE=63702684]ی لحظه نیس اصلا بهم توجه نمیکنه انگارمن زنش نیسم ازسرکارمیاد میخابه تا صب امروز ک ازسرکار اومد رفتیم ...[/QUOTE 

عب نداره پيش مياد ديگه سخت نگير، يه لحظه فشار اومده شايد تو كارش مشكلي پيش اومده بود خاسته سر تو خالي كن، ولش كن خودتم ناراحت نكن

اصلا حرف نمیزنه من فقط حرف میزنم وقتیم که حرف میزنم با گوشی ورمیره هیچ بمن توجه نمیکن ک چی میگم ی نی ...

شايد اون لحظه خستس، ببين كي حوصلشو داره اونوقت باهاش صحبت كن با ملايمت قربون صدقش برو