2777
2789

پشت کوه قشنگ ترین رمانی که تاحالا خوندم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

گناهکار.هویت پنهان.عشق ب توان6. 

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کبوتر

زنانه یا مادرانه

زهرتاوان

آینه ای در برابر آینه ات میگذارم

روزهای رنگی

تقابل

یغمای بهار

عبور از غبار

ناردانه

شوره زار

زخم پاییز

همشون عالین

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

عابر بی سایه 

حصار تنهایی من

رازهای عقیق 

اسطوره 

دالان بهشت 

بامداد خمار

رمان زیاد خوندم ولی اینارو دوست داشتم ‌ 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
من خودم دارم رمان می نویسم  وای خدایا کی میشه من این کتابو چاپ کنم؟ 😍 به نظر شما رمان فروش خ ...

من هم خیلی دوست دارم بنویسم...ممکن هست کمی توضیح بدید چطوری رمان مینویسید؟؟از اول مینویسید  یا از وسطهاش هم مینویسید...ممنون

گناهكار و مختصر ميشه توضيح بدي ببينم بخونم يانه

الان دقیق یادم نیست.اما به قدری قشنگه که ازش سیر نمیشی.بهت قول میدم بهترین رمانه زندگیت بشه .عالیه. 

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍