2777
2789

من از اين شانسا ندارم😒

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️

اره ،خالم یه حرف ناحق به مامانم زد حالا دقیقا سرخودشون اومده . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره...پدرشوهرم داغ گذاشت رودلم باحرفش....الان دردبی درمون گرفته دوبار عملم کرده خوب نشده ...واگذارش کردم 

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

داداشم فوت شده بود دختر خالم روز سوم مراسما داشت كابينت ميخريد(ميتونست اصلن ب ما نگه) و عين خيالش نبود ارايش ميكرد و لباس رنگي  ميپوشيد.با اين ك واقعا داداشم مثل برادر خودش هواشو داشت

خيلي دلم ميشكست ميديدمش بعذ چند سال بچه دار شد بچه ش مشكل داره😔😔خيلي دلم براش ميسوزه اخه گناه بچش چي بود ولي همه ميگن بدجور دلتونو شكست جوابشو گرفته. خيلي ناراحت بچشم😔

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
داداشم فوت شده بود دختر خالم روز سوم مراسما داشت كابينت ميخريد(ميتونست اصلن ب ما نگه) و عين خيا ...

وای عزیزم چقد بد .. ولی واقعا خدا خودش حواسش به همه چیز هستا، این دنیا نشد ، اون دنیا

Big ups

منم یه بار برای پام مشکل پیش اومد نمی تونستم درست راه برم ، یه نفر با تمسخر گفت چرا اینطوری راه می ری ؟ خیلی دلم شکست ،بعد از چند هفته پاش شکسته بود دیدمش

Big ups

من یه مدت کمرم مشکل داشت بدجور راه میرفتم یکی منو مسخره کرد.الان کمر من درمان شده.ولی خودش پوست دست و پاش همش اگزما میزنه جوریه که وقتی میبینی بدت میاد هر دکتری رفته درمان نشده😑

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa