2777
2789
عنوان

شیاف سیکلوژست

736 بازدید | 12 پست

کسی تا حالا ازین شیاف استفاده کرده؟ من تو هفته های چهار و شش و هفت هرکدوم یکبار ی لک کوچیک دیده بودم. و ادامه دار نبود و همون سه بار. اونموقع دکتر بهم شیاف نداده بود. خیالم راحت شده بود. امروز هفته یازده بودم ک صبح باز بعد یکماه یک لک کوچیک دیدم و نگران شدم. دکتر خودم وقت نداشت و رفتم ی دکتر دیگه. برام این شیافو نوشته ک از امشب شبی یدونه تا ده شب واژینال استفاده کنم.

شماهایی ک ازین شیاف استفاده کردین لک بینیاتون در چ حد بود؟

باز حداقل کاش واژینال نبود، احساس میکنم سخته!

کنار تو درگیر آرامشم . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از روز اول تا هفته٣٥ گذاشتم واژينال سختته از مقعد بذار

میشه ینی؟ اونموقع از دکتر نپرسیدم. بعد دیدم تو دفترچه نوشته واژینال. رو بسته شیافم داروخونه برچسب زدن واژینال. البته رو بسته ش کارخانه ای نوشته هم مقعدی هم واژینال.

حالا من سعی میکنم همون واژینال استفاده کنم

من دکتر تا ۳ ماه گفت استفاده کن!لکه بینی ام نداشتم😶میگفت چون تا ماه سوم خطر سقط هست استفاده کنی بهت ...

اها سوالم همین بود. میخواستم ببینم اگه یوق لک بینی نداشته باشیم یا خیلی جزیی باشه اشکال نداره استفاده کردنش؟

مقعدی بذار راحتتره کثیف کاری نداره من ازاول گذاشتم گفت تو سه ماهه ی دومم بذار

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

من دارم استفاده میکنم ولی چیزی فراتر از لک بینی دارم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

منم از اول بارداری هر شب یکی میزارم لکه بینی هم نداشتم. خیلی هم خوبه جای نی نی محکم میشه. واژینال بهتره بزاری سختی نداره که عادت میکنی...واژینال بزار یه دستمال هم بزار اونجا که اگه شب تکون خوردی کثیف کاری نشه

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
میشه ینی؟ اونموقع از دکتر نپرسیدم. بعد دیدم تو دفترچه نوشته واژینال. رو بسته شیافم داروخونه برچسب زد ...

بله عزيزم 

من از اول مقعدي گذاشتم

ولي خارجيشو بگيز

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
منم از اول بارداری هر شب یکی میزارم لکه بینی هم نداشتم. خیلی هم خوبه جای نی نی محکم میشه. واژینال به ...

اره واژینال گذاشتم منم. امروز دیدم لباس زیرم یمقدار کثیف شده. ولی اینکه میگین دستمال بذارم ایده ی خوبیه ممنون.

بله عزيزم  من از اول مقعدي گذاشتم ولي خارجيشو بگيز

اره خارجیشو گرفتم. تهرانو نمیدونم ولی من شهرستانم و خیلی سخت پیدا شد، اکثرا میگفتن فقط ایرانیش هست. دیگه کلی داروخونه گشتم و پیدا کردم اخر.