2777
2789
عنوان

یبوست

125 بازدید | 13 پست

دخترم نزدیک ۳ سالشه از هشت ماهگی یبوست داشته.۶ ماهی است که یه زایده دم مقعدش زده.یه هفته ای هست که پشتش میسوزه دیشب پس از ۴ روز مدفوعش اومد کلی جیغ زد آخرشم خون دیدم .ولی مقعدش زده بود بیرون و اصلا شکل ترسناکی.خوب دقت کردم دیدم یه همورویید دیگه هم داره درمیاد.دکتر هم بردمش ملین میدن ولی اصلا اثر نداده .یه دکتر خوب تو تهران بهم معرفی کنین بیارمش اونجا.واگه تجربه ای هم دارین بژارین.ممنون.میشم کمکم کنین

شب قبل خواب و صبح ناشتا خاکشیر بده

یعنی اولین و اخرین چیزی که در طول روز میخوره خاکشیر باشه

روزی چندبار مقعدش با روغن زیتون چرب کن

گوجه .کاهو روغن زیتون.الو.لواشک بخوره

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  یبوست شدید دارم درحد مرگ

فقط وفقط و فقط برگ چغندر خوبم میکنه

برگ چغندر رو بخار پز میکنم با ماست میخورم از یبوست خلاص میشم

ب من انجیر و زرد الو و خاکشیر و... اثر نداره

خدایا عاشقتم

ببین چی برای یبوستش خوبه همونو زیاد بهش بده مثلا من شیر گرم خیلی تاثیر داره ماست و موز و سیب کم بهش بده تغذیشو درست کن ولی اول درمانش کن خیلی دردناکه ادم بزرگ تحل نمیکنه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
شب قبل خواب و صبح ناشتا خاکشیر بده یعنی اولین و اخرین چیزی که در طول روز میخوره خاکشیر باشه روزی چ ...

عزیزم دخترم خیلی بدخوراک و کم خوراکه.همینها رو هم که به زور میدمش اثری نداره .یه جورایی مدفوعش رو نگه میداره .هی میگه پشتم پشتم ولی پی پی نمیکنه

چجوری؟

خود میوه عنابو بده بخوره،نیازی ب جوشوندن یا چیز دیگه ای نیس

دختر منم یبوست شدی داره شاید هفته ای دو بار اونم ب زور و خ کم،ولی الان چند وقته بعش عناب میدم شکمش هر دو سه روز یبار کار میکنه و نرم ترم شده

دختر منم خ ب غذاس اصلا خاکشیر و الو و کیوی نمیهوره