سلام من تازه واردم ب خیاطی. لطفا ی راهی بگین ک راحت بتونم چین ی دست بزنم. مثلا میخوام استین مانتو رو دوسه تا چین ریز ی دست بدم سختم هس خوب نمیشه ب زور انجام میدم خخخ. از پایه چین سوزنی ک نمیشه استفاده کرده برا اینکه زیاد چین میزنه درسته؟
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چین تو بادست شکل بده بعد با نخ سوزن بدوز بعدم چرخ کن من اونجوری دوختم تمیزشد
وای مرسی اره راس میگین
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من خیاطی بلد نیستم اما تو تی وی دیدم برای چین ریز یکدست، دو بار دوخت درشت با چرخ خیاطی میزد و بعد از ...
مرسی عزیزم
مناوایل یادگیری اول وسط آستین رو بدست میاوردم و و فاصله ها رو با اندازه مناسب علامت میزدم و با سنجاق چین ها رو ثابت میکردم و بع با دست میدوختم و اگه خوب بود با چرخ میدوختم