2777
2789
عنوان

خانمای خیاط

93 بازدید | 6 پست

سلام من تازه واردم ب خیاطی. لطفا ی راهی بگین ک راحت بتونم چین ی دست بزنم. مثلا میخوام استین مانتو رو دوسه تا چین ریز ی دست بدم سختم هس خوب نمیشه ب زور انجام میدم خخخ. از پایه چین سوزنی ک نمیشه استفاده کرده برا اینکه زیاد چین میزنه درسته؟ 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چین تو بادست شکل بده بعد با نخ سوزن بدوز بعدم چرخ کن من اونجوری دوختم تمیزشد

وای مرسی اره راس میگین

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیاطی بلد نیستم اما تو تی وی دیدم برای چین ریز یکدست، دو بار دوخت درشت با چرخ خیاطی میزد و بعد از دو طرف نخ هاش رو میکشید.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من خیاطی بلد نیستم اما تو تی وی دیدم برای چین ریز یکدست، دو بار دوخت درشت با چرخ خیاطی میزد و بعد از ...

مرسی عزیزم

مناوایل یادگیری  اول وسط آستین رو بدست میاوردم و و فاصله ها رو با اندازه مناسب علامت میزدم و با سنجاق چین ها رو ثابت میکردم و بع با دست میدوختم و اگه خوب بود با چرخ میدوختم

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....