2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دختره مجرده

ازش خبر ندارم قضیه چهار پنج سال پیشه بعد اینکه با احمد کات کرد رفت با یکی دیگه رفیق شد تو بهبهه طلاق بود 

هنوزشوهر داشت وای با این جدیده رابطه جنسی داشت خلی همو دوس داشتن انگار دیگه نمیدونم بهم رسیدن یا نه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ازش خبر ندارم قضیه چهار پنج سال پیشه بعد اینکه با احمد کات کرد رفت با یکی دیگه رفیق شد تو بهبهه طلاق ...

وای این دیگ چ دختری بوده😨😨

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
دوستت چیکار کرد بعدش؟

هیچی کتک خورد بعدم اومد با این رضا دعوا 😐که چرااینکارو کردی یه مدت خونه شوهرش موند و به خیانتاش ادامه داد بعدم جدا شد  رضا میگفت من چه میدونسنم شوهر داری 😂احمدم افتاد به جونش زنیکه عوضی شوهر داری غلط کردی منو بازی میدی 😐 منم دیدم این فضاحتارو به رضا جواب منفی دادم😂😂😂با مریمم کات کردم 😐 با این ابروریزیاشون 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
وای این دیگ چ دختری بوده😨😨

چی بگم واقعا قضاوتش نمیکنم 

بجز اون در زمان تاهل با صد نفر خوابیده بود

تو چرا جواب منفی دادی؟

پسره خل و چل بود حس کردم از نظر عقلی کم داره 

گیر داده بود به من که تو چرا دوستتو با دوست مت اشنا کردی من میگفتم من نمیدونستم این متاهله هی میگفت نه توام باهاش همدستی😐واسش کیس جور میکنی 

گفتم برو گمشو بابا هر سه تاتون یه خل و چلین 

تو که دیدی مرد جواب داده چرا اسم منو نیاوردی اسم احمدو اوردی این اسگل بازیا چیه😂

شانس اوردی عزیزم  استارترم باید کات کنه  ماله ما که وضعیتی بود من یه خواستگار داشتم اسم ...

وااای چقدر بد 

منم از همین چیزا ترسیدم 

حالا شما متاهل نبودی بازم خوب بوده 

چی بگم واقعا قضاوتش نمیکنم  بجز اون در زمان تاهل با صد نفر خوابیده بود

حالا اگ با ی نفر فقد حرف میزد در حد چت و تماس میگفتیم شوهرش بش محبت نمیکنه و زندگیشو نمیخواد اما واس خوابیدنش با صد نفر هیچ توجیهی ندارم😑😑😑

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
وااای چقدر بد  منم از همین چیزا ترسیدم  حالا شما متاهل نبودی بازم خوب بوده

منم اخرش دل چرکین شدم رابطمو با سه تاشون قطع کردم 

خیلی خوب کاری کردی عزیزماینجور ادما خطرناکن

حالا اگ با ی نفر فقد حرف میزد در حد چت و تماس میگفتیم شوهرش بش محبت نمیکنه و زندگیشو نمیخواد اما واس ...

نمیدونم واقعا بعضیا خیلی از نظر جنسی هات و تنوع طلبن نباید ازدواج کنن