2777
2789

نی نی من روزی یکبار شیرخشکیه یه مقدارم شیرخودم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من حدودا چهار بار بود فقط شیر خودمم میخورد

پسر من قبلا ک فقط شیر خودمو میخورد 2.3 روز یکبار بود الان ک جفتشو میخوره حدودا روزی 3.4 بار هست اشکال داره ؟

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
پسر من قبلا ک فقط شیر خودمو میخورد 2.3 روز یکبار بود الان ک جفتشو میخوره حدودا روزی 3.4 بار هست اشکا ...

دکتر به من گفت تعداد دفع مهم نیس فقط مهم اونه که مدفوعش نه شل باشه نه سفت

این نیز بگذرد
دکتر به من گفت تعداد دفع مهم نیس فقط مهم اونه که مدفوعش نه شل باشه نه سفت

اااا ماله پسر من ژله ای ماننده 

ببخشد البته 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792