pariiiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 400 عنوان سلام 83 بازدید | 6 پست بچه ها من از خرداد اقدام كردمولي اون ماه پريود شدمالان اين ماهم اقدام كردمالان ٦روز مونده به پريودممعدم خيلي درد ميكنهكمر درد دارمحالت تهوع و سردردبي بي زدم اما منفي بود ب نظرشما اينا علايم چيه!؟ 1397/04/16 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sssssssaaaaaannnn عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2482 منم اینطوری رودم ماه اول اقدام فک کردم حاملم رف خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
sssssssaaaaaannnn عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2482 دفتم تو سایت زدا بود وقتی اسپرم مرد برای بار اول وارد رحم میشه باعث حالت تهوع میشه خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
pariiiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 400 دفتم تو سایت زدا بود وقتی اسپرم مرد برای بار اول وارد رحم میشه باعث حالت تهوع میشه خب عزيزم من اون ماه حالت استفراغ داشتمفك كردم حاملم اما پريود شدمولي اين ماه حالت تهوعم شديد تره
sssssssaaaaaannnn عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2482 خب عزيزم من اون ماه حالت استفراغ داشتم فك كردم حاملم اما پريود شدم ولي اين ماه حالت تهوعم شديد تره اهان من ماه اول اقدام حالت تهوع داشتم ولی پریود شدمماه دوم اقدام حالت تهوع نداشتم درد شدید پهلو سینه داشتم که حامله شدمبذار بعد از موعدت برو آز بده ایشاالله که هستی خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش
pariiiiiisa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 400 اهان من ماه اول اقدام حالت تهوع داشتم ولی پریود شدم ماه دوم اقدام حالت تهوع نداشتم درد شدید پهلو سی ... ببين پشتمم ي كم بالاتر از كمرم سمت چپ درد ميكنهنميدونم اينا علايم چيه فقط تروخدا دعا كن حامله باشم
sssssssaaaaaannnn عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2482 ببين پشتمم ي كم بالاتر از كمرم سمت چپ درد ميكنه نميدونم اينا علايم چيه فقط تروخدا دعا كن حامله باشم ایشاالله که هستیاینا که میگی علائم خوبیه رحمت داره امادگی پیدا میکنهاگه حانله بودی سال دیگه نیمه شعبان شیرینی نذر کن در حد توانت خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش