2777
2789
عنوان

کمک😣😣😣 😶😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 32 پست
ووووووی دلم ی جوری شد!!خوش بحالتون من دلم بچه میخواد😢😢😢😢😢😢 میشه واس من تو همه لحظه های درد و ز ...

انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده عزیزم

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
ای جانممم هزیزممممم ایشالله این روزاتووو میبینییی به زودییی من همیشه دعا میکنم برا همه که دلشون نی ن ...

مرسی عزیزم انشا الله ب حق امام زمان به سلامتی زایمان کنی و هر 2 تون سالم و سلامت باشین اخه میگن زن حامله دعاش زود میگیره

من آرزوی بجه دارم اما قسمت نشد عروسی کنم تو عقدم دارم جدا میشم حتما واسم دعا کن خدا هرچی خیده واسم رقم بزنه😙😍💟💖💜💗💝💞💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم همینجوری بود اخرا میومد ی گوشه کلی فشار میورد با دست میکشیدم رو شکمم کم کم میرفت سرجاش تا ۴ ...

نه دیگهههه تو نا امیدم کردی😁😁😁😂😂😂😂😂😂چهل و دو هفته دیر نیس 😉😉😉😉

مرسی عزیزم انشا الله ب حق امام زمان به سلامتی زایمان کنی و هر 2 تون سالم و سلامت باشین اخه میگن زن ح ...

ممنونم از دعای قشنگت.... انشالله بهترین ها برات پیش میاد هرچی به صلاحته خدا همونو برات پیش میاره قوی باششش...همه ی ماها تو زندگیامون سختی هایی داشتیم

داره خودشو جم ميكنه بره پايين ، تا وقتى كيسه ابت پاره نشده يا دردات ب هر ده دقيقه نرسيده نرو اذيت مي ...

ممنونم عزیزم اره کلاس بارداری هم همینو گفتن الکی نیاید 😑😑😑😑😍😍😍😍😘😘😘😘

میسی ینی من مادر میشم؟😔خیلی بچه دوس دارم خدا به همه این روزهارو بده به سلامتی و خوشی انشا الله

چرا نشی.انشالله ک میشی.خدا خیلی مهربونه

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
واسه من اینجوری بود حالا شاید وروجک شما زودتر بیاد😂

ایشالله که ایشون زودتر بیاد من علاوه بر اینکه بی تاب دیدنشم بحث اینه که پدرم در اومده کلی فشار و درد و غیره دارم تحمل میکنم تا چهل و دو هفته بخوتم وایستم موهام سفید شده. برام دعا کن