2777
2789
عنوان

بچه ام پسر شد

584 بازدید | 52 پست

چند روز پیش رفتم سونو واسه جنسیت نی نی. خیلی امیدوار بودم دختر بشه ولی گفت پسر. واسه خودم فرقی نداره دختر و پسر هردو واسه پدر و مادر عزیزن . ولی واسه دخترم ناراحت شدم خیلی دوست داشتم خواهر دار بشه. خودم یه عمر حسرت خواهر داشتم چون فکر می کنم ۲ تا خواهر خیلی می تونن با هم ارتباط برقرار کنن و تو بچگی همبازی خوبی میشن و در آینده خیلی بدرد هم می خورن. بنظرتون خواهر و برادر هم می تونن این ارتباط رو داشته باشن؟ من خودم با برادرم هیچوقت مثل ۲ تا دوست نبودیم و رابطه ی خوبی نداشتیم. 

❤دخترم و همسرم دنیای من هستن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا دوست دارن مثل تو هر دوتاشو داشته باشن 

خدا رو شکر کن 

منم دوس دارم دخترم خواهر داسته باشه ولی از به طرفم دوس دارم پسر هم داشته باشم ببینم اون چطوریه 😃

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖

حالا من همیشه حسرت برادر داشتم میخام دخترم برادر داشته باشه اگه خدا صلاح بدونه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

من خودمم با برادرهام اراباط خوبی ندارم ولی عموم یه دختر پسر دقلو داره که خیلی صمیمی و همرزا هم اند البته دوتا پسر دوقلو هم داره که باز خیلی صمیمی اند باهم .مهم تربیت خانواده هاست .

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
من پری شدم      ان شاءالله بچت سلامت بیاد ولی باهات موافقم خواهر یه نعمته خیلی خیلی ...

عزیزم ایشاالله ماه دیگه حتما یه نی نی خوشگل میاد تو دلت 

بچه ها من بچم دختره ولی دیشب نیت کردم خابیدم که اسمشو چی بذارم

گفتن بذار محمد رضا

منم میگفتم مگه میشه دختر باشه و این اسمو بذارم

به عقلمم نرسید اونجاشو نگاه کنم😂😂😂😂

بنظرتون تعبیرش چیه؟

اره چرا که نه عاشق هم میشن من و داداشم اینطوریم طوری تربیتشون کن که عاشق هم باشن منم بچه اولم دخ ...

ماهم عاشق هم بودیم زن گرفت آپشن عوض شد

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
بچه ها من بچم دختره ولی دیشب نیت کردم خابیدم که اسمشو چی بذارم گفتن بذار محمد رضا منم میگفتم مگه م ...

😂😂😂 شاید پسر باشه. چون واسه دختر خیلی دیدم اشتباه می کنن