2777
2789
عنوان

ادای تمیزا‌😒

437 بازدید | 23 پست

با همکارای شوهرم و خانماشون رفتیم بیرون

۳ تا خانواده

یکیشون خانمش خیلی ادعای تمیز بودن میکرد

حالا رفته بودیم خونشو دیده بودییمااا (دوچرخه کثیف و تو اتاق خواب رو سرامیک انداخته بود-اویز لباسا وِلو-و...)حالا رفتیم بیرون انقد ایف ایف پیف پیف میکرد دیگه روووانی شدیم

من نه وسواسیم نه خیلی شلخته درحد معمولم...

حالا رفتیم بیرون خانم ادعاااای تمیزیش دیگه مهخمونو ترکوند (وواااای اینجا پُره مورچس واای پشه رو چجوری بکشم وووای اب چشمه فلانه هزاارتا چیز دیگه)

خب تو جنگل چه توقعی داری میخوای مورچه و پشه نیاد😕😕اصلا اینا نصفشه...

خدایی بیایم اگه تمیز نیستیم ادعای تمیزیم نکنیم چون حداقل اگه تمیز باشیم واقعا خیلی عادی با موضوع رفتار میکنیم ولی ادای تمیزارو در اوردن واقعا رو اعصاب ادمهههههه🙀🙀🙀خستگی تفرریح رفتنمون هنوز رو دوشمه🙀🙀🙀🙀

🐣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنگل رفتن خوبیش به کثافط کاریشه😉😉😉

رفتیم بزرگ ترین ابشار خزه ایه مازندران:||

بعد ۶.۷ ساعت راه

حالا من نوزادم دارم.خرابکاری میکرد میبردم اون ته مهااا که کسی نبینه حالش بد شه میشستمش میوردمش حتی نمیزاشت مایع دست شویی روخودم بریزم روی دستم دستمو بشورم...اون میریخت رو دستم..انقد بهم برخورده😕😕😕😕

🐣
منم خیلی از این دسته ادما بدم میاد اتفاقا اینای که ادعاشو بیشتره از همه بدتر و کثیف ترن ن فقط از لحا ...

بخدا اداشم خوب در نمیورد..اخراااشم جیش زده بود تو شلوارش چند قطره اصلا عوضشم نکرد 😕😕😕

حداقل اداااارو هم درس دربیارن عب نداره🙀🙀🙀

🐣
 رفتیم بزرگ ترین ابشار خزه ایه مازندران:|| بعد ۶.۷ ساعت راه حالا من نوزادم دارم.خرابکاری میکر ...

دفعه بعدبی اون بیرین

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

من یه خالم دارم خیلی رومخه 

یه دفعه یکی از دختر دایی هام داشت با انگشت آخر یه ظرف سمنو رو پاک می‌کرد حالا دستش رو قبلش جلو همه شست چند بار 

بعد خاله رو مخ اومد کلی پیف پیف راه انداخت و جلب توجه کرد که کثیف کاری نکن 

تا آخرش خودت میخوری این سمنو رو کلی حرف زد 

بعد دختر داییم گفت پس چجوری تمییز کنم ته ظرف رو حیفه برکت خدارو دور بریزم 

خاله ام گفت با زبون بکش تمییز شه😂😂😂😂

دختر دااییم گفت مگه من سگ هستم مثل شما که زبون بزنم 😂😂😂

خیلی حرفش بد بود دختر داییم 

ولی کلا خانواده مادریم در و تخته هستن که از پس هم خوب بر میان

یکی میگن شش تا میشنون از هم دیگه 

کلا بی فرهنگی و بی ادبی تو خانواده مادریم موج میزنه

بر عکس خانواده پدریم که فوق العاده هستن

اصلا کسایی که وسواسن نباید دست جمعی برن بیرون..... من خودم وسواسم و اصلا نمیتونم دست جمعی😂😂البته ...

خواهرر جانننن وسواس عب ندارههه

اخه ما خودمون خونشو دیدیم یه اتاق تمیز پیدا نکردیم ...فقط ادعااااا..

بعد دیگه شما خودتون میدونین جنگل کثیف کاری داره دیگه باید اماده باشی..مخصوصا اگه خودت شمالی باشی و هر سری جنگل بری دیگه میدونی چه لباسی بپوشی چجوری باشی🙀🙀

🐣
دفعه بعدبی اون بیرین

اصلا دفعه بعدی در کاررررر نیست به شوهرم گفتم با این خانواده فقط در حد رستوران میام شام بخوریم برگردیم هیچ جای دیگه با این نمیرم 🙀🙀

🐣
 بخدا اداشم خوب در نمیورد..اخراااشم جیش زده بود تو شلوارش چند قطره اصلا عوضشم نکرد 😕😕😕 حداق ...

😂😂😂😂😂

اخ این دیگع از کثیفی یه پله اونور تره 

بزنیدتوروش باخنده 

من باشم این کارو میکنم اگه زیاد رو مخم باشع .

اتفاقا واسم پیش اومده دختر خالم خیلی ادعاش میمومد که یه هلو دستم بود تو جنگل بودم افتاد گاز نزده بودما با اب شستم دوباره خوردم چنان پیف پیف میکردد رفت دستشویی اب با خودش نبرده بود گفتم اه یه ذره اب میبردی اه الان بو میگیری دیگه صداش در نیومد 😒

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
من یه خالم دارم خیلی رومخه  یه دفعه یکی از دختر دایی هام داشت با انگشت آخر یه ظرف سمنو رو پاک ...

😂😂😂😂😂😂باز اینی که شما تعریف میکنی قابل تحمله بخداااا

🐣

منم نفرت دارم از ادعاي تمييز بودن 

خوب زن حساب 😁من كه ميشناسمت خونه زندگي ت رو ديدم ،چه اصراريه هي بگي من وسواسم!!!😐🤢

من كه خيار كپك زده رو اپنت ديدم، من كه وضعيت دستشويي و حمومت رو بارها ديدم و خودم تمييز كردم، من كه اون كوه پر از لباس چروك هميشه رو تختت رو ديدم

چيو ميخواي ثابت كني كه باهامون سفر مياي من ميرم دستشويي بين راهي قيافه ت رو كج ميكني ميگي من وسواسم نميام نميتونم

غذا تو راه أملت ميخوايم بخوريم نميخوري و تو ماشين ميشيني و 

خيلي كاراي ديگه

دست به دست كنيد برسه دست مخاطب خاصم😁آخيش سبك شدم😂